ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οπλοστάσιο σε σπίτι επιχειρηματία που συνδέεται με τη Χρυσή Αυγή

20:50 - 15 Οκτ 2013 | Πολιτική
Οπλοστάσιο σε σπίτι επιχειρηματία που συνδέεται με τη Χρυσή Αυγή
Ενα ολόκληρο οπλοστάσιο βρέθηκε σε βίλα επιχειρηματία, στο Πανόραμα της Βούλας, σε έρευνα που πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης η Αντιτρομοκρατική, κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα σχετίζεται με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και πραγματοποιείται έπειτα από καταγγελίες για την ύπαρξη όπλων, σχετικών με την οργάνωση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας στην έπαυλη έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής:

  • Επτά πυροβόλα όπλα, για τα οποία υφίσταται άδεια κατοχής κυνηγετικών όπλων, χωρίς όμως να εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή. Όπλο ιδίου τύπου βρέθηκε σε παράλληλη έρευνα σε οικία του στο Παλαιό Φάληρο,
  • Δεκατρία πυροβόλα όπλα, για τα οποία υφίσταται μεν άδεια κατοχής κυνηγετικών όπλων, πλην όμως εξετάζεται αν εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή,
  • Εξήντα μαχαίρια διαφόρων τύπων – πεταλούδες – στιλέτα,
  • Δέκα διόπτρες κατεύθυνσης στόχων laser και
  • Δύο συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης taser

Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έχει οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη και στο πρόσφατο παρελθόν για παράνομη κατοχή όπλων, ενώ έχει κατηγορηθεί και για οικονομικές ατασθαλίες.

Ο επιχειρηματίας είναι φυγόδικος στην υπόθεση του εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη, (ο οποίος είναι προφυλακισμένος), για τα δάνεια της τράπεζας FBB.

Τελευταία τροποποίηση στις 21:42 - 15 Οκτ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.