ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αντώνης Σαμαράς: «Υψηλό το φρόνημα των Ενόπλων Δυνάμεων»

14:18 - 16 Οκτ 2013 | Πολιτική
Αντώνης Σαμαράς: «Υψηλό το φρόνημα των Ενόπλων Δυνάμεων»
Την πλήρη ικανοποίηση του για το «υψηλό φρόνημα» και την «αρτιότητα» των Ενόπλων Δυνάμεων εξέφρασε ο πρωθυπουργός, ο οποίος παρακολούθησε τη στρατιωτική άσκηση «Πυρπολητής», ανοιχτά της Ύδρας. "Γεμάτη" η σημερινή αντζένα του κυρίου Σαμαρά, ο οποίος θα συναντηθεί διαδοχικά με τον επικεφαλής του Euro Working Group, και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Αυτή η δύσκολη, απαιτητική, διακλαδική και πετυχημένη άσκηση, δείχνει το υψηλό φρόνημα, την ετοιμότητα, την αποφασιστικότητα και την αρτιότητα των Ενόπλων Δυνάμεων μας. Και σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά ο τόπος, μας γεμίζει όλους με περηφάνια», τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς. Το σενάριο της διακλαδικής άσκησης περιελάμβανε ανακατάληψη νήσου. Συμμετείχαν μονάδες του Στόλου, της Πολεμικής Αεροπορίας καθώς και Ειδικές Δυνάμεις. Την άσκηση παρακολούθησαν επίσης η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και τα μέλη της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής.

Να θυμίσουμε ότι ο πρωθυπουργός έχει συνάντηση με τον επικεφαλής του Euro Working Group, Τόμας Βίζερ, για το θέμα των προαπαιτούμενων που έχει θέσει η τρόϊκα για την εκταμίευση της δόσης του ενός δισεκατομμυρίου, που εκκρεμεί από τον Ιούλιο. Στις 15.30 θα επισκεφθεί το Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια, για τα αποτελέσματα των πρόσφατων ταξιδιών του σε ΗΠΑ και Ισραήλ.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:44 - 16 Οκτ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.