ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καψής: Ο εισαγγελέας θα αποφασίσει για το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

08:15 - 17 Οκτ 2013 | Πολιτική
Καψής: Ο εισαγγελέας θα αποφασίσει για το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ
Ζήτημα εισαγγελέα είναι η εκκένωση του ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής επαναλαμβάνει τις τελευταίες ημέρες ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής. Όπως τονίζει, το θέμα δεν είναι πλέον της αρμοδιότητάς του.

Την ίδια ώρα, να πάρει μέτρα και να αναλάβει πρωτοβουλίες, «ώστε να ξεπερασθεί το αδιέξοδο και να επανέλθει η νομιμότητα στη δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση», ζητούν 32 «γαλάζιοι» βουλευτές από την κυβέρνση.

Μιλώντας στον Real fm, ο Παντελής Καψής επισήμανε: «Αν δεν πάει η ΔΤ και μάλιστα σύντομα στην Αγία Παρασκευή, τότε υπάρχει κίνδυνος να μην μπορέσει να καλύψει την ελληνική προεδρία, η οποία δεν μπορεί να καλυφθεί από την Κατεχάκη. Το ζήτημα πρέπει να αντιμετωπιστεί πια».

Απαντώντας, η ΕΣΗΕΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλί τον κ. Καψή να σταματήσει να παίζει με τις λέξεις και να διασπά και να απειλεί τους εργαζόμενους. Αν θέλει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της χώρας έναντι της EBU, οφείλει να βρει τρόπο να ξαναλειτουργήσει η δημόσια ραδιοτηλεόραση με σοβαρότητα και θεσμική διαφάνεια».

«Για μια ακόμη φορά η ΕΣΗΕΑ παραποιεί την πραγματικότητα» δήλωσε ο κ. Καψής, σημειώνοντας ότι «ουδέποτε είπα πως το πρόγραμμα της ΔΤ είναι υποδεέστερο του προγράμματος των καταληψιών».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.