ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δημήτρης Αβραμόπουλος: "Παρέλαση χωρίς... λογότυπα εταιριών στα τάνκς"!

15:48 - 17 Οκτ 2013 | Πολιτική
Δημήτρης Αβραμόπουλος: "Παρέλαση χωρίς... λογότυπα εταιριών στα τάνκς"!
Όχι ένας, αλλά πέντε είναι οι επιχειρηματίες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον προκειμένου να συνδράμουν ως χορηγοί για να καλύψουν τα έξοδα των καυσίμων για τη στρατιωτική παρέλαση, διευκρίνισε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ωστόσο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει θέμα χορηγίας, αλλά δωρεάς. Ερωτηθείς από κοινοβουλευτικούς συντάκτες για τα σχετικά δημοσιεύματα, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε χαρακτηριστικά ότι «δεν θα μπουν αυτοκόλλητα με τα λογότυπα εταιριών στα τανκς». Επικαλέστηκε, μάλιστα, τους εθνικούς ευεργέτες Ζάππα και Μπενάκη για να υποστηρίξει ότι οι δωρεές τους δεν ήταν χορηγίες.

Επιπλέον, ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε ότι θα προτείνει να διεξάγεται μια μεγάλη παρέλαση το χρόνο, εναλλάξ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Δεν διευκρίνισε, πάντως, αν η παρέλαση θα πρέπει να γίνεται στην επέτειο της εθνικής απελευθέρωσης (25η Μαρτίου) ή του αντιφασιστικού αγώνα (28η Οκτωβρίου). Τόνισε, όμως, ότι αυτές οι παρελάσεις πρέπει «να έχουν τα πάντα». Όπως σημείωσε, ο ελληνικός λαός έχει πληρώσει τα άρματα μάχης και τα αεροσκάφη και θέλει να τα βλέπει. «Αυτό άλλωστε τονώνει και το εθνικό φρόνιμα», είπε χαρακτηριστικά

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.