ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κων. Μητσοτάκης: «Θα τα καταφέρουμε…»

11:23 - 18 Οκτ 2013 | Πολιτική
Κων. Μητσοτάκης: «Θα τα καταφέρουμε…»
Την αισιοδοξία του ότι η χώρα θα καταφέρει να ξεπεράσει την κρίση, παρά την δύσκολη περίοδο και τη σκληρή διαπραγμάτευση, εξέφρασε ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος γιορτάζει σήμερα τα 95 γενέθλιά του.

Ο κ. Μητσοτάκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου που του ευχήθηκαν, δήλωσε αισιόδοξος ότι η Ελλάδα θα ξεπεράσει τον σκόπελο με την βοήθεια των εταίρων, λέγοντας ότι ο ίδιος είναι «ξεκάθαρος ευρωπαϊστής». «Πιστεύω ότι οι Ευρωπαίοι στο τέλος θα πράξουν το χρέος τους, έστω και αν περάσουμε μέσα από δύσκολες φάσεις στη διαπραγμάτευση», είπε χαρακτηριστικά.

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, επισήμανε ότι στόχος «είναι να βγει η Ελλάδα αλώβητη από την κρίση», και συνέστησε μετριοπάθεια, λέγοντας ότι «δεν είναι ώρα να λύσουμε τις διαφορές μας τώρα». «Όχι όξυνση, χρειάζεται ελάχιστη εθνική συνεννόηση- η Ένωση δίνει δύναμη», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης, και πρόσθεσε: «το να δυναμιτίζουμε την ατμόσφαιρα είναι λάθος. Θα σφίξουν οι Έλληνες άλλη μια φορά τα δόντια και θα τα καταφέρουμε».

Ευχές από Μέρκελ

Τις ευχές της προς τον πρώην πρωθυπουργό για τα 95α γενέθλιά του εκφράζει, με επιστολή της, η γερμανίδα καγκελάριος. Η Άγκελα Μέρκελ μιλά με θερμά λόγια για την προσφορά του Έλληνα πολιτικού καθ' όλη τη διάρκεια της μακράς πολιτικής του διαδρομής, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην περίοδο που ήταν πρόεδρος της Ν.Δ..

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.