ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΟΠΕΚΕΠΕ: Εργασιακή εμπειρία για άνεργους επιστήμονες

12:02 - 21 Οκτ 2013 | Πολιτική
ΟΠΕΚΕΠΕ: Εργασιακή εμπειρία για άνεργους επιστήμονες
Σε μια εποχή που η ανεργία "θερίζει" στη χώρα μας, ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) υλοποιεί πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας για άνεργους επιστήμονες, με εξειδίκευση σε αντικείμενα συναφή με τον αγροτικό χώρο . Έως 29 Οκτωβρίου η υποβολή των αιτήσεων.

Συνολικά 445 άνεργοι επιστήμονες Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής εκπαίδευσης οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι σε αντικείμενα συναφή με τον αγροτικό χώρο- γεωτεχνικοί (γεωπόνοι, δασολόγοι, κτηνίατροι), τοπογράφοι μηχανικοί και οικονομολόγοι- θα τοποθετηθούν σε εξειδικευμένες θέσεις πρακτικής εξάσκησης σε υπηρεσίες του ΟΠΕΚΕΠΕ και θα πιστοποιηθούν για την εργασιακή εμπειρία που θα αποκτήσουν για ένα εξάμηνο (800 ώρες).

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελιδα www.opekepe.gr έως τις 29/10/2013. Το πρόγραμμα ονομάζεται «Ανάπτυξη και υλοποίηση ενιαίου συστήματος απόκτησης εργασιακής εμπειρίας για άνεργους επιστήμονες των οποίων η ειδίκευση/ εξειδίκευση είναι συναφής με τον αγροτικό χώρο» και η προκήρυξή του έχει αναρτηθεί στο www.espa.gr.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.