ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βουλή: Την άρση ασυλίας 4 χρυσαυγιτών εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας

19:46 - 22 Οκτ 2013 | Πολιτική
Την άρση της ασυλίας άλλων τέσσερων χρυσαυγιτών βουλευτών εισηγείται, σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής. Πρόκειται για τους βουλευτές Ελ. Ζαρούλια, Στ. Μπούκουρα, Ηλ. Κασιδιάρη και Ηλ. Παναγιώταρο.

Στην Επιτροπή παρέστησαν μόνο η Ελ. Ζαρούλια και ο Στ. Μπούκουρας. Η χρυσαυγίτισα, η οποία κατηγορείται ότι μετέφερε σφαίρα στην τσάντα της κατά το επισκεπτήριο που έκανε στον προφυλακισμένο Ν. Μιχαλολιάκο, εμφανίσθηκε ειρωνική προς τον αστυνομικό που της έκανε την έρευνα και άφησε αιχμές ότι ενδεχομένως ο αστυνομικός τοποθέτησε τη σφαίρα. «Ελπίζω αυτός που τη βρήκε να πάρει καλή προαγωγή και να έχει πορεία», είπε.

 

Από την πλευρά του ο Στ. Μπούκουρας κατηγορείται για επίθεση κατά του δημάρχου Κορινθίων Αλ. Πνευματικού. Ισχυρίσθηκε ότι ο δήμαρχος επιδεικνύει ακραίες συμπεριφορές και προς άλλα πολιτικά πρόσωπα, όμως όταν ρωτήθηκε ποια είναι η άποψή του για ακραίες συμπεριφορές  χρυσαυγιτών βουλευτών , απάντησε: «είμαι στην επιτροπή σας εκφράζω μόνο τον εαυτό μου και δεν θέλω να μιλήσω για κανένα άλλο».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.