ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διακοπή στη δίκη Ψωμιάδη μέχρι τις 29 Οκτωβρίου

17:24 - 23 Οκτ 2013 | Πολιτική
Απορρίφθηκε από το δικαστήριο το αίτημα της πλευράς του Μάκη Ψωμιάδη για αναβολή της δίκης ως τις 13 Δεκεμβρίου, για την υπόθεση υπεξαίρεσης χρημάτων από την ΠΑΕ ΑΕΚ και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος. Η συνέχεια της δίκης θα γίνει την προσεχή Τρίτη 29 Οκτωβρίου, με τον πρώην ποδοσφαιρικό παράγοντα να μην δέχεται ως συνηγόρους αυτούς που του ορίζει ο δικαστήριο.

«Είναι δυνατόν για ένα οικονομικό έγκλημα με τόσες λεπτομέρειες να ορίσει το δικαστήριο ως συνηγόρους κάποιους δικηγόρους που περιμένουν τυπικά σε έναν διάδρομο για ορισμό;».

Ωστόσο, το Εφετείο Κακουργημάτων διέταξε διακοπή και όχι αναβολή στη δίκη μία εξέλιξη που κρίνεται θετική για την «Ένωση».

Πλέον, ο Ψωμιάδης φαίνεται να... στριμώχνεται από την ελληνική Δικαιοσύνη, αφού η έδρα απέρριψε το αίτημά του για νέα αναβολή και μάλιστα, οι συνήγοροι του Ψωμιάδη υποστήριζαν πως ο πρόεδρος τους κατηγορεί για βαρύ πειθαρχικό, με το αντικείμενο της ένστασης να έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο πρόεδρος απέρριψε το αίτημα αναβολής ως καταχρηστικό. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.