ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επαφές Σαμαρά - Βενιζέλου με την έλευση της τρόικας στο επίκεντρο

21:26 - 30 Οκτ 2013 | Πολιτική
Επαφές Σαμαρά - Βενιζέλου με την έλευση της τρόικας στο επίκεντρο
Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, προκειμένου να υπάρξουν συνεννοήσεις για τη στάση της κυβέρνησης εν όψει του νέου γύρου επαφών με τους εκπροσώπους των δανειστών την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι νέες διαβουλεύσεις με την τρόικα αναμένεται να ξεκινήσουν από τη Δευτέρα.

 

Το βράδυ της Τετάρτης, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, θα έχει συνάντηση με την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ., στον απόηχο των αντιδράσεων αρκετών «γαλάζιων» βουλευτών σχετικά με σειρά ζητημάτων που προωθεί η κυβέρνηση, όπως το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

 

Την Πέμπτη πρόκειται να ακολουθήσουν δύο ακόμα συσκέψεις σε κυβερνητικό επίπεδο, η μια θα αφορά τα ναυπηγεία Σκαραμαγκα και η δεύτερη την πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ.


Σε διάλογο που είχε με δημοσιογράφους με το πέρας της συνάντησης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας τα όσα έχουν αναφέρθει για το φόρο ακίνητων, ανέφερε:


«Έχουμε κάνει άπειρες συζητήσεις. Οι βελτιώσεις είναι συνεχείς, όχι μόνο υπό την πίεση των βουλευτών, αλλά και γιατί έχουμε πλήρη συνείδηση των δυσκολιών της κοινωνίας.»

 

Τελευταία τροποποίηση στις 21:47 - 30 Οκτ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.