ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βόμβες Μητσοτάκη: Προανήγγειλε αλλαγές στις συνδικαλιστικές άδειες στο Δημόσιο- Κατήγγειλε προσλήψεις δημοτικών αστυνομικών με πλαστά πιστοποιητικά

21:14 - 06 Νοε 2013 | Πολιτική
Βόμβες Μητσοτάκη: Προανήγγειλε αλλαγές στις συνδικαλιστικές άδειες στο Δημόσιο- Κατήγγειλε προσλήψεις δημοτικών αστυνομικών με πλαστά πιστοποιητικά
Αλλαγές στις συνδικαλιστικές άδειες των δημοσίων υπαλλήλων προανήγγειλε, εμμέσως πλην σαφώς, από το βήμα της βουλής, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

«Η συνδικαλιστική δράση δεν είναι ασύμβατη με την εργασία», σημείωσε χαρακτηριστικά, και πρόσθεσε πως έχουν ωριμάσει οι συνθήκες, ώστε να ανοίξει  δημόσιος διάλογος σε συνεργασία με το υπουργείο Εργασίας.

 

Κατά την ομιλία του, ο κ. Μητσοτάκης ενέταξε το θέμα στο τραπέζι του διαλόγου καθώς -όπως είπε- τα όσα ισχύουν σήμερα, "απηχούν αντιλήψεις άλλων εποχών".

 

Επίσης, από το ίδιο βήμα, κατήγγειλε τριάντα περιπτώσεις δημοτικών αστυνομικών που προσελήφθησαν με πλαστά πιστοποιητικά, λέγοντας ότι «αυτό αποτελεί αιτία ανάκλησης των διορισμών τους».

 

Ο υπουργός, προανήγγειλε επίσης, ότι η επόμενη νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης θα αφορά στα ζητήματα διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού και ειδικότερα στην επιλογή προϊσταμένων και γενικών διευθυντών. «Να δούμε με θάρρος και τόλμη το θέμα της επιλογής ανθρώπων που αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης με τις προδιαγραφές εκείνες που πρέπει να υπηρετούν», ανέφερε, κάνοντας παράλληλα λόγο για «πραγματική τομή».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.