ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η «Ελιά» της κεντροαριστεράς ανεβαίνει στο ΑΚΡΟΠΟΛ

12:36 - 09 Δεκ 2013 | Πολιτική
Στη σκηνή του θεάτρου ΑΚΡΟΠΟΛ να κάνει την Αθηναϊκή της πρεμιέρα το απόγευμα της Δευτέρας η κίνησης τω "58".
Το θέμα της εκδήλωσης εστιάζει «στην προοδευτική ανασυγκρότηση της Ελλάδας-Για τη δημοκρατική αλλαγή της Ευρώπης». Παράλληλα θαα μεταδοθούν μεταξύ άλλων δύο βίντεο  με μηνύματα στήριξης στο εγχείρημα, από τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και βασικό υποψήφιο για να διεκδικήσει την προεδρία της Κομισιόν για λογαριασμό των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και Δημοκρατών Μάρτιν Σουλτς και από τον επικεφαλής της ΚΟ των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωκοινοβούλιο Χάνες Σβόμποντα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αναμένεται στο μήνυμά του να καλεί σε συστράτευση δυνάμεων όλες τις προοδευτικές, δημοκρατικές και σοσιαλιστικές δυνάμεις, σε μία προσπάθεια η ελληνική κεντροαριστερά να συμμετέχει ενωμένη στην προσπάθεια των Σοσιαλδημοκρατών για αλλαγή στην Ευρώπη και επανάκτηση της εμπιστοσύνης των πολιτών της, γεγονός που σηματοδοτεί τις έντονες πιέσεις που ασκούνται στη ΔΗΜΑΡ και τον Φώτη Κουβέλη να συμπράξει στη γέννηση της... ελληνικής "Ελιάς".
Πάντως μέχρι στιγμής οι εκδηλώσεις των "58" από άποψης συμμετοχής κόσμου στην περιφέρεια δεν πήγαν καλά, ενώ για την Αθήνα έχει πολύ μεγάλη κινητοποίηση και οι προσκλήσεις που έχουν σταλεί με κάθε τρόπο μέσω του μηχανισμού του ΠΑΣΟΚ κυρίως είναι χιλιάδες. Στην εκδήλωση αναμένεται να παρευρεθούν ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Κώστας Σημίτης, όχι όμως ο Φώτης Κουβέλης
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.