ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μηνύματα αισιοδοξίας και ενότητας για τα Θεοφάνεια

16:25 - 06 Ιαν 2014 | Πολιτική
Μηνύματα αισιοδοξίας και ενότητας για τα Θεοφάνεια
Μήνυμα ενότητας, έστειλε από την ακριτική Τέλενδο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μετά το πέρας της τελετής του Αγιασμού των Υδάτων, ενώ ο πρωθυπουργός βρέθηκε στην Καλαμάτα.

Πιο αναλυτικά, ο  κ.Κάρολος Παπούλιας ευχήθηκε «καλή φώτιση και ομόνοια και όλοι μαζί να ξεπεράσουμε τα τελευταία δύσκολα μέτρα αυτής της κρίσης». Και πρόσθεσε: «Ήρθα εδώ σε μια ακριτική περιοχή σαν ακρίτας και εγώ, ορεινός ακρίτας, να τιμήσω αυτούς εδώ που στέκονται και αντιστέκονται. Και έχουν δίκαια παράπονα, τους ξεχνάμε καμιά φορά, έχουν προβλήματα που πρέπει να τα λύσουμε, γιατί αξίζει για να ζήσουν και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους».

 

Στη συνέχεια, ο κ. Παπούλιας μετέβη στη Ψέριμο, η οποία επλήγη από τα κύματα κακοκαιρίας του Νοεμβρίου, και συνομίλησε με κατοίκους για τα προβλήματα του νησιού.

det theofania060114

Τη σημασία των μεγάλων οδικών έργων στην εθνική στρατηγική εξόδου από την κρίση, ιδιαίτερα στον αγώνα κατά της ανεργίας, τόνισε ο πρωθυπουργός, μετά την επίσκεψή του στα έργα της Περιμετρικής Οδού Καλαμάτας, στη γέφυρα Νέδοντος.

 

"Η κατασκευή τέτοιων μεγάλων έργων μειώνει την ανεργία, δίνει ελπίδα στον κόσμο. Αυτή είναι η υποχρέωση μας και αυτό κάνουμε κάθε μέρα", σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς, προσθέτοντας πως τα μεγάλα έργα που "ξεκίνησαν πια σε ολόκληρη την Ελλάδα, δίνουν μια απτή αίσθηση αισιοδοξίας και αποτελέσματος".

 

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός παρακολούθησε τον Καθαγιασμό των Υδάτων στο λιμάνι της Καλαμάτας, στέλνοντας ευχές.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.