ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κραδασμοί στους ΑΝΕΛ- Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση της ΚΟ

12:47 - 13 Ιαν 2014 | Πολιτική
«Θερμό» αναμένεται να είναι το κλίμα στην έκτακτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων (14:00), αφού έξι βουλευτές του κόμματος αμφισβήτησαν ευθέως τις επιλογές του Πάνου Καμμένου και απουσίασαν από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, το περασμένο Σάββατο.

Υπενθυμίζεται ότι έξι βουλευτές του κόμματος, λίγο πριν πραγματοποιηθεί το Εθνικό Συμβούλιο, έστειλαν επιστολή στον πρέδρο ζητώντας να συνεδριάσει πρώτα η ΚΟ.

Πρόκειται για τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κώστα Γιοβανόπουλο και τους Σταυρούλα Ξουλίδου, Χρυσούλα Γιαταγάνα, Βασίλη Καπερνάρο, Γιώργο Νταβρή, Μαρίνα Χρυσοβελώνη και Παύλο Χαϊκάλη. Ο τελευταίος τελικώς πήγε στο Εθνικό Συμβούλιο.
Όλα ανοικτά στην έκτακτη συνεδρίαση της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων
Ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος σήκωσε το γάντι και σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε ότι η συμμετοχή στο Εθνικό Συμβούλιο είναι υποχρεωτική.

Μάλιστα από το βήμα του Συμβουλίου ανέβασε ακόμα περισσότερο τους τόνους, ξεκαθαρίζοντας ότι «όσοι εποφθαλμιούν καρέκλες, να τις πάρουν στο σπίτι τους από σήμερα το βράδυ».

Ο Πάνος Καμμένος προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, αποδίδοντας το όλο θέμα σε παρεξήγηση. Έσπευσε όμως να ξεκαθαρίσει (μέσω του Real) ότι «αν κάποιοι είναι κακών προθέσεων και αποδειχθεί ότι αυτό που ήθελαν ήταν να δημιουργήσουν πρόβλημα σε μια στιγμή που δικαιώνονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, θα αποκεφαλιστούν.» 

Το πρωί της Δευτέρας ο Παύλος Χαϊκάλης, μιλώντας στο Mega, απέρριψε τα περί «ανταρσίας», λέγοντας ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι ακόμα στα πρώτα τους πολιτικά βήματα και ενδεχομένως δεν έχουν ακόμα την ωριμότητα να χειριστούν όλα τα ζητήματα, όπως θα έπρεπε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.