ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διεγράφη από τους ΑΝΕΛ ο Γιώργος Νταβρής

22:38 - 13 Ιαν 2014 | Πολιτική
Διεγράφη από τους ΑΝΕΛ ο Γιώργος Νταβρής
Διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο βουλευτής Αχαΐας, Γιώργος Νταβρής, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, καθώς απουσίαζε αδικαιολόγητα από τη μαραθώνια συνεδρίαση του οργάνου, την Δευτέρα.

Αμέσως μετά ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι «με σύμπνοια σα μια γροθιά συνεχίζουμε», ενώ αναφερόμενος στη διαγραφή Νταβρή έκανε λόγο για μια μόνο απώλεια. Όπως είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, «ο βουλευτής διαγράφεται από την κοινοβουλευτική ομάδα μέχρι να αποφασίσει να γυρίσει σπίτι του...».

 

Η τελευταία αποστροφή του κ.Καμμένου ερμηνεύθηκε ως «μια δεύτερη ευκαιρία» για τον κ. Νταβρή, ο οποίος διεγράφη μέχρι νεωτέρας, σύμφωνα με εκτιμήσεις βουλευτών, οι οποίοι δήλωσαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ  ότι εάν τα πράγματα βελτιωθούν στη συνέχεια και ο ίδιος αποφασίσει να συστρατευθεί ξανά με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, τότε πιθανόν να επιστρέψει.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ.Νταβρής, απέστειλε επιστολή προς τον κ.Καμμένο στην οποία φέρεται να υποστηρίζει ότι συκοφαντείται και υβρίζεται από μέλη της ΚΟ του κόμματος, και ως εκ τούτου δεν θα προσέλθει στην συνεδρίαση.  Ο κ.Νταβρής κατηγορήθηκε από μέλη της ΚΟ ως ο υπεύθυνος της διαρροής της επιστολής Γιοβανόπουλου προς τον κ.Καμμένο σε ΜΜΕ, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε κατηγορηματικά.

 

Στο μεταξύ, τις παραιτήσεις τους από τις θέσεις τους υπέβαλαν ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας Κώστας Γιοβανόπουλος και η αναπληρώτρια γραμματέας Μαρίνα Χρυσοβελώνη, μετά και τις δηλώσεις του βουλευτή Επικρατείας Τέρενς Κουίκ που ζητούσε να παραιτηθούν καθώς απουσίασαν από το χθεσινό Εθνικό Συμβούλιο. Ωστόσο οι παραιτήσεις δεν έγιναν αποδεκτές από τον κ. Καμμένο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.