ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σφοδρή επίθεση στο "σαθρό σύστημα" που αφήνει ελεύθερους τους τρομοκράτες εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός

23:03 - 20 Ιαν 2014 | Πολιτική
Αποφασισμένος απέναντι στους τρομοκράτες δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση θα κάνει το χρέος της. Ο πρωθυπουργός, μιλώντας στο ελληνογερμανικό φόρουμ, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση σε ένα σαθρό, όπως το χαρακτήρισε σύστημα, το οποίο αφήνει τους τρομοκράτες ελεύθερους και δεσμεύτηκε να ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο.

"Δεν μας σταματά τίποτα, δεν μας σταματούν οι ακραίοι, δεν μας σταματούν ούτε οι απειλές των τρομοκρατών που η αστυνομία τους συλλαμβάνει, η δικαιοσύνη τους δικάζει και ένα σαθρό σύστημα τους αφήνει ελεύθερους", τόνισε ο πρωθυπουργός δηλώνοντας την αποφασιστικότητά του απέναντι στους τρομοκράτες και σε όσους τους συνδράμουν.

 

Ο κ. Σαμαράς φωτογράφισε ουσιαστικά τον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας την αποφασιστικότητά του να βρεθεί απέναντι σε όσους, όπως είπε, από τη μια κάνουν ότι μπορούν να αφεθούν ελεύθεροι οι τρομοκράτες και από την άλλη προχωρούν σε καταγγελίες όταν αφήνονται ελεύθεροι. "Έχουμε υποχρέωση να κλείσουμε όλες τις τρύπες ενός συστήματος που νοιάζεται περισσότερο για τους τρομοκράτες παρά για τους πολίτες. Η ασφάλεια των πολιτών είναι ύψιστης προτεραιότητας για εμάς", είπε χαρακτηριστικά.

Τελευταία τροποποίηση στις 02:35 - 21 Ιαν 2014
Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.