ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Παρούσα" για τις Ευρωεκλογές δηλώνει η Ντόρα

12:19 - 25 Φεβ 2014 | Πολιτική
"Παρούσα" για τις Ευρωεκλογές δηλώνει η Ντόρα
Αν και δεν είναι στις προθέσεις της να είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές, η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε ότι αν της το ζητήσει ο Αντώνης Σαμαράς θα εξετάσει αυτό το ενδεχόμενο, όπως μεταδίδει το ΣΚΑΪ.gr.

«Δεν είναι στις προθέσεις μου να είμαι υποψήφια στις Ευρωεκλογές, αλλά αν ο πρωθυπουργός μου το ζητήσει, δεν έχω αρνηθεί ποτέ να δώσω μάχη και θα το συζητήσω» δήλωσε τη Δευτέρα στο Mega η Ντόρα Μπακογιάννη, σύμφωνα με το ΣΚΑΪ.gr.

Πρόσθεσε επίσης ότι είναι σωστό να παραιτηθούν οι βουλευτές από το αξίωμά τους σε περίπτωση που θα διεκδικήσουν την είσοδο στην Ευρωβουλή ή στους ΟΤΑ, οδηγία που έχει δώσει για τους βουλευτές ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Σε ερώτηση για τη μάχη στον Δήμο της Αθήνας, η ίδια είπε ότι τόσο ο Άρης Σπηλιωτόπουλος όσο και ο Νικήτας Κακλαμάνης είναι άνθρωποι που την έχουν στηρίξει στις επιλογές της, σημειώνοντας ότι δεν είναι ευχάριστο για τη Ν.Δ. δύο βουλευτές να διεκδικούν τον ίδιο Δήμο.

Για το θέμα της περιφέρειας Αττικής, αναφέρθηκε με θετικά λόγια στο έργο του Γιάννη Σγουρού, διατυπώνοντας την προσωπική της άποψη ότι η Ν.Δ. θα μπορούσε να τον στηρίξει.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:47 - 25 Φεβ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.