ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κοινή εμφάνιση Σαμαρά - Καραμανλή στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή

11:11 - 09 Μαϊ 2014 | Πολιτική
Ευκαιρία για κοινή εμφάνιση του πρωθυπουργού με τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ, Κ. Καραμανλή, ενόψει των Ευρωεκλογών και των δημοτικών εκλογών, στάθηκε το μνημόσυνο του ιδρυτή της ΝΔ που πραγματοποιήθηκε στο ίδρυμα Καραμανλή, στη Φιλοθέη.
Σημειώνεται πως για πρώτη φορά αποφασίστηκε από το ΔΣ του Ιδρύματος -όπου πρόεδρος είναι ο πρώην υπουργός Πέτρος Μολυβιάτης και αντιπρόεδρος ο Αχιλλέας Καραμανλής- , να μην γίνει η επιμνημόσυνη δέηση σε κλειστό κύκλο, αλλά να ανοίξουν τις πόρτες του ιδρύματος σε βουλευτές, υπουργούς και κεντρικούς παράγοντες της ΝΔ.

Ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της επιμνημόσυνης δέησης στεκόταν δίπλα στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Κατά τα λοιπά, όλες οι «φυλές» της κεντροδεξιάς έδωσαν το «παρών» στο 16ο μνημόσυνο.

Παρέστησαν τα περισσότερα μέλη της ΚΟ της ΝΔ και αρκετά στελέχη του κόμματος, μεταξύ των οποίων οι Δ. Αβραμόπουλος, Ντ. Μπακογιάννη και Πρ. Παυλόπουλος, ο στενός συνεργάτης του Κων. Καραμανλή Π. Μολυβιάτης, ο Αχ. Καραμανλής, αλλά και πρώην στελέχη της ΝΔ όπως οι κκ Β. Πολύδωρας και Χρ. Ζώης.

Επίσης, παρέστησαν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Κουμουτσάκος και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αθηναίων Α. Σπηλιωτόπουλος και Ν. Κακλαμάνης.

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 12:35 - 09 Μαϊ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.