ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σαμαράς: "Το πίσω τελείωσε- Πάμε μπροστά..."

20:04 - 12 Μαϊ 2014 | Πολιτική
Σαμαράς: "Το πίσω τελείωσε- Πάμε μπροστά..."
Την πεποίθηση ότι η Ελλάδα μπαίνει σε άλλους ρυθμούς, καθώς γίνεται μεγάλη επανεκκίνηση εξέφρασε ο πρωθυπουργός, ο οποίος καθ' οδόν προς την Λαμία επισκέφθηκε το έργο κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου "Παράκαμψη Στυλίδας".

"Αφήνουμε την κρίση πίσω και προχωράμε όπως μας θέλει ο κόσμος, δημιουργώντας και δουλεύοντας με σταθερά βήματα μπροστά. Το "πίσω" τελείωσε. Πάμε μπροστά!", είπε χαρακτηριστικά.

 

Όπως επισημαίνει ο πρωθυπουργός, "βρισκόμαστε στην περιοχή στην οποία ουσιαστικά ολοκληρώνεται ο κεντρικός οδικός άξονας της Χώρας. Είναι η παράκαμψη της Στυλίδας, που είχε μείνει πίσω πολλά χρόνια -από το 2009 είχαν σταματήσει τα έργα- η οποία εκτελείται με πολύ γρήγορους ρυθμούς και θα αποδοθεί στην κυκλοφορία σε λίγους μήνες μαζί με τα υπόλοιπα έργα από Λαμία προς Θεσσαλονίκη. Και είναι επίσης μερικές δεκάδες χιλιόμετρα από εδώ και ο Ε65, ο κεντρικός αυτοκινητόδρομος της Χώρας, που είναι πολυσήμαντης αξίας και ιδιαίτερα για την περιοχή ολόκληρη. Θα έλεγα ότι αυτά τα έργα, όχι μόνο δίνουν χιλιάδες θέσεις εργασίας, αλλά δίνουν και μια ψυχολογία και αποδεικνύουν ότι η Ελλάδα μπαίνει σε άλλους ρυθμούς".

samara120514

Επιπλέον, ο κ. Σαμαράς, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην περιοχή της Λαμίας, δήλωσε ότι εκλογικός στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να προσπαθήσει με αυτές τις ευρωεκλογές να ρίξει την κυβέρνηση και να δημιουργήσει πολιτική αστάθεια στον τόπο.

 

"Αυτός είναι κίνδυνος τεράστιος, ουσιαστικός, γιατί τις εκλογές τις βλέπουν ως μοχλό αποσταθεροποίησης του τόπου. Κι εγώ τις εκλογές τις βλέπω ως μοχλό σταθεροποίησης του τόπου. Ως ακόμα ένα βήμα μπροστά, το οποίο πρέπει να το κάνουμε με σταθερότητα, με σοβαρότητα, για αυτό το οποίο λέγεται Ανάπτυξη. Γιατί μόνο η Ανάπτυξη δίνει λύση σε όλα τα προβλήματα, τα οποία υπάρχουν", είπε χαρακτηριστικά.

 

Παράλληλα, ο κ. Σαμαράς κάλεσε τους πολίτες να πάρουν ξεκάθαρη θέση σε αυτό το θέμα: "Θέλουν τις εκλογές ως μοχλό σταθερότητας ή ως μοχλό αποσταθεροποίησης; Αναλογίζονται τους κινδύνους, αν γίνει το δεύτερο; Και οφείλουν να γνωρίζουν για τη δική μας την πλευρά τα θετικά και τα σίγουρα. Μπορεί να είναι μικρά τα βήματα αλλά είναι σίγουρα, σταθερά προς την Ελπίδα μιας Ελλάδας, η οποία όχι απλά πλέον αναπνέει αλλά μπορεί να κάνει το μεγάλο άλμα προς τα μπρος. Κι αυτό είναι το μεγάλο ζητούμενο".

 

"Επομένως", συνέχισε ο κ. Σαμαράς, "οι εκλογές αυτές, αντιλαμβάνομαι ότι πολλές φορές σε κάνουν να σκέφτεσαι προηγούμενες- αν θέλετε- δυσφορίες, που υπήρξαν, αλλά ταυτόχρονα για τους ανθρώπους οι οποίοι έχουν κριτήριο την Ελλάδα, την Πατρίδα, η απάντηση είναι πολύ εύκολη: Οι εκλογές να δώσουν σταθερότητα στον τόπο και όχι να πάμε σε διαδικασίες οι οποίες θα θέσουν τον τόπο σε κίνδυνο."

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.