ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναρτήθηκε η προκήρυξη για την αντικατάσταση Θεοχάρη

12:36 - 06 Ιουν 2014 | Πολιτική
Αναρτήθηκε η προκήρυξη για την αντικατάσταση Θεοχάρη
Αναρτήθηκε την Παρασκευή στο opengov.gr η προκήρυξη του Υπουργείου Οικονομικών για την πλήρωση της θέσης του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων.- Προθεσμία υποβολής δηλώσεων από 06/06/2014 ως 15/06/2014.

Σύμφωνα με την προκήρυξη τα προσόντα που πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι είναι:

α) Κατοχή Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.

β) Άριστη γνώση της Ελληνικής και της Αγγλικής γλώσσας. Επιπλέον θα συνεκτιμηθεί η πολύ καλή γνώση μιας δεύτερης ξένης γλώσσας.

γ) Σημαντική διοικητική εμπειρία, τουλάχιστον πέντε (5) ετών, σε θέση προϊσταμένου Διεύθυνσης στο δημόσιο τομέα ή αντίστοιχη θέση ευθύνης στον ιδιωτικό τομέα.

Επιπροσθέτως, κριτήρια για την επιλογή είναι τα ακόλουθα ουσιαστικά προσόντα:

α) Η ειδική εμπειρία κυρίως σε θέματα δημόσιας διοίκησης, ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, διαβούλευσης, οικονομικής διαχείρισης επίλυσης συγκρούσεων, κοινωνικών δικτύων, διαφάνειας, δια βίου μάθησης.

β) Εκτεταμένη επαγγελματική εμπειρία στη διοίκηση οργανισμών ή οργανωτικών μονάδων καθώς και στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού ή/και στην κατάρτιση και επιμόρφωση προσωπικού του δημοσίου ή του ιδιωτικού τομέα.

Κωλύματα – Ασυμβίβαστα:
α) Στο πρόσωπο των υποψηφίων δεν πρέπει να συντρέχουν τα κωλύματα των άρθρων 5 (Μη εκπλήρωση στρατιωτικών υποχρεώσεων), 8 (Ποινική καταδίκη, στερητική ή επικουρική δικαστική συμπαράσταση) και 9 (Απόλυση από άλλη θέση για πειθαρχικούς λόγους) του Ν.3528/2007, όπως ισχύει.

β) Η προκηρυσσόμενη θέση είναι ασυμβίβαστη με την κατοχή άλλης θέσης στο δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα. Αναστέλλεται η άσκηση των καθηκόντων δημοσίου λειτουργού ή υπαλλήλου, εφόσον επιλεγεί.

Τελευταία τροποποίηση στις 17:55 - 06 Ιουν 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.