ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Nτόρα για υπουργός Οικονομικών, Επίτροπος, ή χρυσώνει ο Σαμαράς το χάπι;

15:11 - 06 Ιουν 2014 | Πολιτική
Έκπληξη προκάλεσε η διάδοση της πληροφορίας ότι ο πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς συναντήθηκε με την βουλευτή κυρία Ντόρα Μπακογιάννη στο πατρικό του σπίτι στην Οδό Μουρούζη, στο κέντρο της Αθήνας.

Και μπορεί να διαρρέεται ότι η συζήτηση μεταξύ των δύο πολιτικών, με όχι και τις καλύτερες σχέσεις κατά το παρελθόν, αλλά η σεναριολογία δίνει και παίρνει.

 

Ένα από τα σενάρια της τελευταίας σστιγμής είναι ότι στην κυρία Μπακογιάννη μπορεί να έγινε πρόταση να αναλάβει το υπουργείο Οικονομικών στη θέση του κ. Ι. Στουρνάρα κι εκείνος να μετακινηθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος και στη θέση του κυρίου Ι. Πρροβόπουλου, η θητεία του οποίου ολοκληρωνεται. Σημειωτέον, ότι η κυρία Μπακογιάννη διαθέτει το ανάλογο εκτόπισμα στην Ε.Ε., με πολύ καλές σχέσεις που φτάνουν μέχρι την Καγκελαρία του Βερολίνου, εκτιμούν οι ίδιες πηγές.

 

Το δεύτερο σενάριο θέλει να επιβεβαιώθηκε η τοποθέτηση της κυρίας Μπακογιάννη ως Επιτρόπου και το τρίτο να μην ισχύει τίποτε απ' όλ' αυτά, ο πρωθυπουργός να τής είπε ευγενικά ότι δεν περισσεύει θέση και προσπάθησε να κλείσει πολιτική συμφωνία μαζί της για το μέλλον.

 

Κυριακή κοντή γιορτή...

Τελευταία τροποποίηση στις 17:48 - 06 Ιουν 2014
Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.