ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η «Οργάνωση Επαναστατικής Αυτοάμυνας» ανέλαβε την ευθύνη για τις σφαίρες στο ΠΑΣΟΚ

11:42 - 03 Ιουλ 2014 | Πολιτική
Η «Οργάνωση Επαναστατικής Αυτοάμυνας» ανέλαβε την ευθύνη για τις σφαίρες στο ΠΑΣΟΚ
Η πρωτοεμφανιζόμενη «Οργάνωση Επαναστατικής Αυτοάμυνας», ανέλαβε την ευθύνη για τις επίθεση με σφαίρες στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με προκήρυξη που δημοσιεύθηκε στον δικτυακό τόπο Athens Indymedia.

Η επίθεση είχε γίνει στις 25 Μαΐου, την ίδια ημέρα που είχε διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών παράλληλα με τις ευρωεκλογές.

Στην προκήρυξη αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι «σύντροφοι της οργάνωσης στάθηκαν στην οδό Μαυρομιχάλη και πυροβόλησαν τα πίσω παράθυρα του κτηρίου με στρατιωτικό όπλο ΑΚ47».

«Οι σφαίρες που καρφώσαμε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ήταν μια πρόγευση για τους εξουσιαστές. Όλοι οι λογαριασμοί της καταπίεσης και της εκμετάλλευσης θα πληρωθούν», τονίζεται σε άλλο σημείο της προκήρυξης, με το οποίο εκτιμάται ότι ουσιαστικά προαναγγέλλουν νέες τρομοκρατικές ενέργειες.

pasok1

«Οι σύντροφοι που πραγματοποίησαν την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ είδαν τους μπάτσους των ΜΑΤ που φυλούσσαν το κτήριο. Μπορούσαμε να τους χτυπήσουμε. Θα ήταν μια δίκαιη ενέργεια. Η βαρβαρότητα των οργάνων της εξουσίας θα τσακιστεί από τη δύναμη των όπλων της αντίστασης. Δεν τους χτυπήσαμε αυτή τη φορά γιατί το πολιτικό σχέδιο της οργάνωσης είχε καθαρό στόχο ενάντια στο συγκεκριμένο πολιτικό μηχανισμό των αφεντικών», σημειώνεται στην προκήρυξη.

Στην προκήρυξη γίνεται ακόμα αναφορά στο νομοσχέδιο για το σωφρονιστικό σύστημα, το οποίο «προετοιμάζει την εξόντωση όποιων κρατούμενων αντιστέκονται στη βαρβαρότητα της φυλακής».

Τελευταία τροποποίηση στις 12:01 - 03 Ιουλ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.