ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κατά των απολύσεων στους ΟΤΑ ο Αργ. Ντινόπουλος παίρνοντας το μέρος της Δούρου

10:00 - 26 Σεπ 2014 | Πολιτική
Κατά των απολύσεων στους ΟΤΑ ο Αργ. Ντινόπουλος παίρνοντας το μέρος της Δούρου
«Εγώ είμαι με την κ. Δούρου» δήλωσε για την κόντρα του Κυρ.Μητσοτάκη με την περιφερειάρχη Αττικής, το πρωί της Παρασκευής, ο υπουργός Εσωτερικών Αργ.Ντινόπουλος, μιλώντας σε τηλεοπτική συνέντευξη.

«Ανάμεσα σε αυτά που είπε ο κ. Μητσοτάκης και σε αυτά που είπε η κ. Δούρου, τάσσομαι αναφανδόν υπέρ αυτών που είπε η κ. Δούρου. Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα» είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 ο Αργύρης Ντινόπουλος, αναφερόμενος στο θέμα του ελέγχου της μονιμοποίησης υπαλλήλων στους ΟΤΑ.

Σημείωσε, ακόμα, ότι δεν είναι ευχαριστημένος με την ένταση η οποία έχει δημιουργηθεί στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και επανέλαβε ότι, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του, είπε ότι στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν θα γίνουν απολύσεις αφού δεν προβλέπονται από τις συμβατικές υποχρεώσεις της χώρας.«Θέλω μία εργασιακή ειρήνη στην τοπική αυτοδιοίκηση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο κ. Μητσοτάκης εφάρμοσε το νόμο, αλλά το πρόβλημα της αυτοδιοίκησης δεν είναι κάποιοι κατεργάρηδες της δεκαετίας του 2000 και τα όσα έκαναν με τις προσλήψεις», συμπληρώνοντας ωστόσο, πως το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αυτή την εποχή οι δήμοι είναι το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα.

 

Τελευταία τροποποίηση στις 10:15 - 26 Σεπ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.