ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε δυναμική αυτοδυναμίας μπαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κατά την Public Issue στην Εφημερίδα των Συντακτών

13:11 - 27 Σεπ 2014 | Πολιτική
Σε δυναμική αυτοδυναμίας μπαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κατά την Public Issue στην Εφημερίδα των Συντακτών
Στις 11 ποσοστιαίες μονάδες η διαφορά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τη Ν.Δ., στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Public Issue για την «Εφ.Συν.». Μοιρασμένοι οι πολίτες για τις πρόωρες εκλογές. .

Δυναμική αυτοδυναμίας στον ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει η έρευνα πολιτικής συγκυρίας Σεπτεμβρίου που πραγματοποίησε η Public Issue.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει φτάσει τη διαφορά του από τη Ν.Δ. στις 11 ποσοστιαίες μονάδες (36% έναντι 25%), προβάδισμα που είναι το μεγαλύτερο από τις αρχές του έτους.

Παρ' όλα αυτά, στο ερώτημα ποια είναι η καλύτερη κυβέρνηση για τη χώρα, Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ, η πλειοψηφία (42%) απαντά «καμία από τις δύο».

Στην παράσταση νίκης ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με διαφορά σαράντα μονάδων (64% έναντι 24%), ανοίγοντας την ψαλίδα στο απώτατο σημείο από τον Ιανουάριο του 2014 και με αυξητική τάση μετά τις ευρωεκλογές του Μαΐου.

Πρόωρες εκλογές «βλέπει» το 54%. «Λάθος η πορεία της χώρας» λένε επτά στους δέκα πολίτες (72%). Μαζική η δυσαρέσκεια και για τον Γκίκα Χαρδούβελη (68%). Το 64% ζητά διαπραγμάτευση για μείωση του χρέους.

Διαβάστε όλη την έρευνα 

Τελευταία τροποποίηση στις 13:26 - 27 Σεπ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.