ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προγραμματικά κι αυτοσυγκράτηση, η σύσταση Τσίπρα στους βουλευτές του

18:36 - 07 Οκτ 2014 | Πολιτική
Προγραμματικά κι αυτοσυγκράτηση, η σύσταση Τσίπρα στους βουλευτές του
Έμφαση στον προγραμματικό λόγο υπό τύπον "πρόβα προγραμματικών δηλώσεων κυβέρνησης", ζήτησε από τα μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη σημερινή συνεδρίαση με ατζέντα την τακτική του κόμματος στη συζήτηση για την πρόταση ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση που ζήτησε ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο κ. Τσίπρας συνέστησε στα στελέχη του αυτοσυγκράτηση και να μην παρασυρθούν από ενδεχόμενη και πάντως αναμενόμενη προσπάθεια πόλωσης από την συγκυβέρνηση.
Υπενθύμισε ότι η θέση του κόμματος για το δημόσιο χρέος είναι διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του και αποπληρωμή του υπόλοιπου με ρήτρα ανάπτυξης.
Βασικός εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο Γιάννης Δραγασάκης και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα το R είχε αποκαλύψει ότι στον ΣΥΡΙΖΑ εξετάζουν το ενδεχόμενο να κάνουν παρουσία σαν να επρόκειτο να κάνουν προγραμματικές δηλώσεις με σύνθημα "δώστε ψήφο εμπιστοσύνης στον ΣΥΡΙΖΑ" και σε πνεύμα αποφυγής της εμπλοκής. Η τακτική αυτή φαίνεται να εστιάζει όχι μόνο στο κοινό της τηλεόρασης της Βουλής αλλά πρωτίστως στους ανεξάρτητους βουλευτές οι οποίοι όπως εκτιμούν στην Κουμουνδούρου θα είναι το μήλο της έριδος σε αυτή την ψηφοφορία - πρόκριμα της προεδρικής εκλογής.

 

ΚΑ

ΒΒ

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.