ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κυβέρνηση ειδικού σκοπού & άρνηση ψήφου χωρίς άρση εμπιστοσύνης

13:36 - 10 Οκτ 2014 | Πολιτική
Κυβέρνηση ειδικού σκοπού & άρνηση ψήφου χωρίς άρση εμπιστοσύνης
Ενώ η προσοχή όλων είναι στραμμένη στους ανεξάρτητους βουλευτές και τη στάση τους στην αποψινή ψηφοφορία, ορισμένες τοποθετήσεις από τον κυβερνητικό εταίρο της ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, προκάλεσαν έντονες συζητήσεις.

Νέα κυβέρνηση ειδικού σκοπού - ευρύτατης συνεργασίας με εναλλασσόμενη πρωθυπουργία, πρότεινε σήμερα στη Βουλή, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός.
Υποστήριξε ότι από το 2010 και μετά επιβεβαιώθηκε ότι καμιά μονοκομματική κυβέρνηση δεν είναι σε θέση να βγάλει τη χώρα από την κρίση.
Κατά τον κύριο Κρεμαστινό «μια τέτοια κυβέρνηση θα καταστήσει τη χώρα ισχυρότερη στη διαπραγμάτευση για τη διευθέτηση του χρέους». Πρότεινε ακόμη «να υπάρξει άμεσα συνταγματική μεταβολή, βάσει της οποίας οι εκλογές θα προκηρύσσονται μόνο όταν η κυβέρνηση χάνει τη δεδηλωμένη».
Αίσθηση προκάλεσε και η τοποθέτηση του βουλευτή Χρήστου Αηδόνη, συνεργάτη του Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος δήλωσε ότι δεν επιθυμεί εκλογές αλλά λέει όχι και στην κυβέρνηση.
Μιλώντας στη Βουλή ο κ. Αηδόνης ανακοίνωσε ότι δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης αλλά «δεν επιζητά την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.