ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άμεση αποζημίωση για τους πληγέντες από την κακοκαιρία, διαβεβαίωσε ο Αντ. Σαμαράς

10:23 - 25 Οκτ 2014 | Πολιτική
Άμεση αποζημίωση για τους πληγέντες από την κακοκαιρία, διαβεβαίωσε ο Αντ. Σαμαράς
Άμεση θα είναι η αποζημίωση για τους πληγέντες από την κακοκαιρία στην Αττική, διαβεβαίωσε αργά το βράδυ της Παρασκευής ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Έπειτα από σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας, ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι από το πρωί του Σαββάτου θα ξεκινήσει μια αναλυτική καταγραφή ζημιών, η οποία και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα.

 

Την ίδια ημέρα, συνέχισε, έχει δοθεί εντολή στο υπουργείο Οικονομικών να αποδεσμεύσει αμέσως τα χρήματα που είναι αναγκαία για κάθε πληγέντα δήμο.

 

Για το σκοπό αυτό, οι κάτοικοι στο  Περιστέρι, στο Ίλιον, στο Πέραμα, στο Μενίδι, στο Αιγάλεω, στους Αγίους Αναργύρους, στη Νίκαια, στον Πειραιά και στο Καματερό θα ενημερωθούν από τα συνεργεία της Πυροσβεστικής.

 

Ακόμη ο κ. Σαμαράς είπε πως αναμένει εισηγήσεις για παρεμβάσεις στα σημεία εκείνα που πάντα παρατηρείται πρόβλημα όταν βρέχει.

 

«Αναμένω επίσης από τις υπηρεσίες εισήγηση για στοχευμένες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν σε αντιπλημμυρικά έργα στις περιοχές, όπου μια ζωή βλέπουμε να δημιουργείται το ίδιο πρόβλημα. Λόγου χάρη στα σύνορα Περιστερίου και Ιλίου, στην περιοχή Ρουπάκι ή στη Θηβών, στα όρια της Κοκκινιάς ή στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Μενίδι», τόνισε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.