ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στη Θεσσαλονίκη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ο Κ. Παπούλιας

23:20 - 27 Οκτ 2014 | Πολιτική
Στη Θεσσαλονίκη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ο Κ. Παπούλιας
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, προκειμένου να παραβρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Την Τρίτη, στις 10.30 το πρωί, θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο του Τρίτου Σώματος Στρατού και στις 11 π.μ. θα παρακολουθήσει την παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών (πεζοπόρων και μηχανοκίνητων) τμημάτων, η οποία θα γίνει ενώπιον του και ενώπιον του υπουργού Εθνικής Αμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου, στην παραλιακή λεωφόρο Μακεδονίας.

Τον πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Γιώργος Ορφανός, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης. Με τον κ. Παπούλια συνταξίδεψαν ο κ. Αβραμόπουλος και ο αντιπρόεδρος της Βουλής Ιωάννης Τραγάκης.
Συνοδευόμενος από τον κ. Ορφανό, ο κ. Παπούλιας έφτασε στις 6.45 μ.μ. στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

Εκεί, απένειμε τον Χρυσό Σταυρό του Τάγματος Τιμής στον διευθυντή του Ιδρύματος Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα Βασίλειο Νικόλτσιο και στην Αθηνά Ντιναλέξη, μια 94χρονη Ηπειρώτισσα, η οποία σε ηλικία 20 χρονών είχε πάρει μέρος ως εθελόντρια στο Αλβανικό Μέτωπο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.