ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ορκίζονται Δένδιας-Σκρέκας τη Δευτέρα

16:40 - 31 Οκτ 2014 | Πολιτική
Ορκίζονται Δένδιας-Σκρέκας τη Δευτέρα
Το απόγευμα της Δευτέρας αναμένεται να ορκιστούν οι νέοι υπουργοί Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας και Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Σκρέκας.

Ο Νίκος Δένδιας αναλαμβάνει καθήκοντα νέου υπουργού Άμυνας μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο οποίος από το Σάββατο 1η Νοεμβρίου, μετακομίζει στην Κομισιόν.


Τη θέση του Νίκου Δένδια στο υπουργείο Ανάπτυξης καταλαμβάνει ο βουλευτής Τρικάλων Κώστας Σκρέκας.


Ο 41χρονος Κώστας Σκρέκας, που αναλαμβάνει νέος Υπουργός Ανάπτυξης, ήταν ένα από μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ που είχε ανοικτή γραμμή με το Μέγαρο Μαξίμου και ήταν από τους νέους βουλευτές που είχαν, με παρότρυνση του πρωθυπουργικού επιτελείου, συχνές παρουσίες σε εκπομπές των ΜΜΕ.

Κυρίαρχο μέλημά μας είναι οι μεταρρυθμίσεις που θα φέρουν την ανάπτυξη, δήλωσε ο νέος υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.


«Η τιμή για μένα είναι μεγάλη, η προσπάθεια να δικαιώσω την επιλογή του Πρωθυπουργού ακόμα μεγαλύτερη» σημείωσε, ενώ πρόσθεσε πως «βασικός στόχος είναι η αξιοποίηση και ο πολλαπλασιασμός της αποτελεσματικότητας του κάθε ευρώ, είτε αυτό προέρχεται από τον Έλληνα φορολογούμενο, είτε από την Ευρώπη».

Τη θέση του κ. Αβραμόπουλου στη Βουλή θα καταλάβει ο πρώτος επιλαχών, Θάνος Πλεύρης.

Τελευταία τροποποίηση στις 23:37 - 31 Οκτ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.