ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο πολίτης ακούει ΕΝΦΙΑ και τρελαίνεται, λέει ο Π. Παναγιωτόπουλος και ζητά την κατάργησή του

00:19 - 18 Νοε 2014 | Πολιτική
Ο πολίτης ακούει ΕΝΦΙΑ και τρελαίνεται, λέει ο Π. Παναγιωτόπουλος και ζητά την κατάργησή του
Την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και την αντικατάστασή του από έναν άλλον φόρο ακινήτου πρότεινε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Παναγιωτόπουλος καλώντας την κυβέρνηση να προχωρήσει και στις σχετικές ανακοινώσεις.

«Όλη αυτή η ιστορία που συνδέεται με τον ΕΝΦΙΑ, και όχι μόνο με τον ΕΝΦΙΑ, έχει δημιουργήσει μία υπερχειλίζουσα οργή στην ελληνική κοινωνία. Έχουν γίνει χειρισμοί τους τελευταίους μήνες, γύρω από τον ΕΝΦΙΑ, που στην ψυχή εκατομμυρίων συμπολιτών μας και στο μυαλό τους, έχουν δαιμονοποιήσει αυτόν τον φόρο ακίνητης περιουσίας», , τόνισε ο πρώην υπουργός μιλώντας στον realfm.


 «Εγώ λοιπόν θα το πω ευθέως: Θεωρώ απαραίτητο η κυβέρνηση να βγει και να ανακοινώσει ότι από του χρόνου ο φόρος αυτός θα καταργηθεί, θα συγκροτηθεί άμεσα μία ομάδα εργασίας η οποία θα τον αντικαταστήσει με έναν φόρο ακίνητης περιουσίας ο οποίος θα είναι δικαιότερος, πολύ πιο ισορροπημένος, θα βασίζεται στις νέες αντικειμενικές αξίες που επιβάλλει η απόφαση του ΣτΕ να υπάρξουν και θα είναι χαμηλότερες και επιτρέψτε μου, θα έχει μεγαλύτερη αποδοχή από τον κόσμο. Διότι, μέχρι τώρα σχεδόν όλη η εφαρμογή του ΕΝΦΙΑ χαρακτηρίστηκε από λάθη, από γκάφες, από παραλείψεις, από προβλήματα με αποτέλεσμα ο αντίκτυπος στον πολίτη, να μην είναι μόνο οικονομικός και κοινωνικός, είναι πρωτίστως οικονομικός και κοινωνικός, αλλά να είναι και ψυχολογικός πια. Ο πολίτης ακούει ΕΝΦΙΑ και τρελαίνεται...», κατέληξε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.