ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κάλεσμα ενότητας στον Γ. Παπανδρέου από τον Δ. Καρύδη

00:00 - 18 Νοε 2014 | Πολιτική
Κάλεσμα ενότητας στον Γ. Παπανδρέου από τον Δ. Καρύδη
Ενωτικό κάλεσμα προς τον Γ. Παπανδρέου απηύθυνε η Χαριλάου Τρικούπη δια του εκπροσώπου Τύπου της, Δημήτρη Καρύδη.

Μετά τη σιβυλλική δήλωση του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ "έχει ο καιρός γυρίσματα" και τα σενάρια περί πλήρους αποστασιοποίησής του από την υπό συγκρότηση "Δημοκρατική Παράταξη", ο κ. Καρύδης τείνει χείρα συνεργασίας στον προκάτοχο του Ευ. Βενιζέλου:

«Το έχουμε πει πάρα πολλές φορές. Ο κ. Παπανδρέου πρέπει να είναι στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ. Αυτό που πρέπει να επικρατήσει στο ΠΑΣΟΚ είναι η ενότητα και η συσπείρωση όλων των δυνάμεών του, αυτό απαιτεί σήμερα ο κόσμος, γιατί θέλει η Δημοκρατική Παράταξη να ανασυνταχθεί και να ενδυναμωθεί και ειδικά στη σημερινή εποχή που φτάνουμε λίγο πριν την έξοδο από την κρίση και πρέπει να χαράξουμε ένα καινούργιο δρόμο για την πατρίδα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά (ΣΚΑΙ) ενώ σχολιάζοντας την πρόσφατη τοποθέτηση του κ. Παπανδρέου, είπε:

«Ο κ. Παπανδρέου το «έχει ο καιρός γυρίσματα» το είπε σε μία αποστροφή της ομιλίας του και πιστεύω ότι έχει μία ευρύτερη σημασία για την παράταξη, όταν είπε, δηλαδή, ότι το ΠΑΣΟΚ δέχθηκε τεράστια πλήγματα τότε όταν πήρε όλο το βάρος μόνο του για να βγει η χώρα από την κρίση. Ο κ. Παπανδρέου έχει το απόλυτο δικαίωμα μέσα σε μια ταραγμένη και περιπετειώδη εποχή να θέλει να ακουστούν κάποιες αλήθειες».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.