ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εύσημα στην ελληνική κυβέρνηση για τις μεταρρυθμίσεις από τον αντιπρόεδρο της κινεζικής Βουλής

17:25 - 18 Νοε 2014 | Πολιτική
Εύσημα στην ελληνική κυβέρνηση για τις μεταρρυθμίσεις από τον αντιπρόεδρο της κινεζικής Βουλής
Με τον αντιπρόεδρο της Επιτροπής Πολιτικής και της Συμβουλευτικής Διασκέψεως της Κίνας, Ντου Κινγκλίν συναντήθηκε, σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Κατά την υποδοχή του Κινέζου αξιωματούχου, ο πρωθυπουργός εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψη και επισήμανε: «Κατά τη διάρκεια του τελευταίου τριμήνου, πραγματοποιήθηκαν τρεις σημαντικές επισκέψεις και τρεις επαφές, κατά τις οποίες είχα την ευκαιρία να δω τον Πρόεδρο της Κίνας, τον πρωθυπουργό και ξανά στο περιθώριο της Συσκέψεως στο Μιλάνο να ξαναδώ τον κ. Λι, όπου πραγματικά, μέσα από αυτές τις φιλικές επαφές, εμβαθύνουμε τη σχέση ανάμεσα στις δύο χώρες».

Και πρόσθεσε: «Εκτιμούμε πολύ τη συνεπή στήριξη που παρέχει η Κίνα σε αυτές τις δύσκολες ώρες που πέρασε η ελληνική οικονομία και που περνάει σήμερα ακόμα ο ελληνικός λαός».

Ο Κινέζος αξιωματούχος μετέφερε τους φιλικούς χαιρετισμού του Κινέζου πρωθυπουργού Λι Κεκιάνκ (Li Keqiang) στον κ. Σαμαρά και απένειμε τα εύσημα στην ελληνική κυβέρνηση για τις μεταρρυθμίσεις και την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, ενώ υπογράμμισε ότι η Κίνα και η Ελλάδα είναι καλοί φίλοι και καλοί εταίροι, εντελώς αξιόπιστοι.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.