ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ταύτιση της Τζάκρη με τον ΣΥΡΙΖΑ και βολές κατά ΠΑΣΟΚ και Βενιζέλου

18:43 - 25 Νοε 2014 | Πολιτική
Ταύτιση της Τζάκρη με τον ΣΥΡΙΖΑ και βολές κατά ΠΑΣΟΚ και Βενιζέλου
Συναντήσεις, επαφές και προσεγγίσεις των ανεξάρτητων βουλευτών, με στόχο την διερεύνηση προθέσεων όσον αφορά την εκλογή του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, αλλά και μελλοντικές συνεργασίες, περιλαμβάνει το πρόγραμμα του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Την Δευτέρα συναντήθηκε με την προερχόμενη από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, ανεξάρτητη βουλευτή, Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα», έκανε λόγο για σύγκλιση των δυο πλευρών, στο θέμα της μη εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από τη Βουλή.


Η κ. Τζάκρη πρόσθεσε ότι «υπάρχει ανάγκη να συγκροτηθεί ο ευρύτερος προοδευτικός χώρος, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, και να αποκτήσει ηγεμονικά και ιδεολογικά χαρακτηριστικά» και έριξε ευθείες και στο ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι πλέον  δεν έχει κανένα προοδευτικό χαρακτηριστικό ούτε εκλογικό χαρακτήρα. 


Αναφερόμενη ειδικότερα στο πρόσωπο του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου είπε πως «οποιοσδήποτε άλλος αυτήν τη στιγμή θα ήταν καλύτερος από τον κ. Βενιζέλο για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ».


«Είναι μια πλήρως απολίτικη προσωπικότητα, έχει μοναδικό του κριτήριο την προσωπική του ατζέντα και οδήγησε το ΠΑΣΟΚ και το οδηγεί καθημερινά στην εξαφάνιση» πρόσθεσε.


Συντασσόμενη πλήρως με την γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ, η ανεξάρτητη βουλευτής τόνισε ότι «Σε κάθε περίπτωση, ζητούμενο είναι να πάμε σε μια ξεκάθαρη, αυτοδύναμη νίκη και να μπορούμε να διαπραγματευτούμε με τους δικούς μας όρους με τους Ευρωπαίους δανειστές και το ΔΝΤ. Θα σας το πω αγγλικά: Whatever it takes θα πρέπει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, να κάνει ό,τι χρειαστεί».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.