ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στο Παρίσι - Σιγή ασυρμάτου από την κυβέρνηση

15:48 - 26 Νοε 2014 | Πολιτική
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στο Παρίσι - Σιγή ασυρμάτου από την κυβέρνηση
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση της κυβερνητικής αποστολής στο Παρίσι με την τρόικα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρξε συμφωνία με την έννοια που ίσως ανέμενε η ελληνική πλευρά, παρότι σημειώθηκε πρόοδος σε κάποια ζητήματα.

Πιο αναλυτικά, ο εκπρόσωπος της ΕΚΤ, Κλάους Μαζούχ, και ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Ρίσι Γκογιάλ, αναχώρησαν από τη Villa Said, έδρα της ελληνικής αντιπροσωπείας στον ΟΟΣΑ, λίγο πριν τις 14:00, ενώ εκείνη την ώρα παρέμενε εντός του κτιρίου ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Ντέκλαν Κοστέλλο.

Όπως φαίνεται, οι δανειστές συνεχίζουν να πιέζουν για το δημοσιονομικό κενό αμφισβητώντας μεταξύ άλλων την απόδοση πολλών από τα μέτρα που προτάθηκαν από ελληνικής πλευράς.

Η σημερινή δεύτερη συνεδρίαση στο Παρίσι έλαβε χώρα μετά από μια μαραθώνια συνάντηση 13 ωρών χθες. «Οι συζητήσεις με την τρόικα επικεντρώθηκαν στα δημοσιονομικά θέματα, στο ασφαλιστικό, στα εργασιακά και τη διοικητική μεταρρύθμιση», δήλωσαν χτες αμέσως μετά πηγές του υπουργείου Οικονομικών. «Η ελληνική πλευρά, σε όλα τα θέματα, υποστήριξε τις θέσεις της και κατέθεσε πλήρη,τεκμηριωμένα επιχειρήματα σε μία επίμονη και σκληρή διαπραγμάτευση», πρόσθεσαν.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.