ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Πάνος Καμμένος "έδωσε" τον Γ. Σούκουρη - Δεν είναι μέλος της ΝΔ απαντά ο Α. Παπαμιμίκος

00:00 - 27 Νοε 2014 | Πολιτική
Ο Πάνος Καμμένος "έδωσε" τον Γ. Σούκουρη - Δεν είναι μέλος της ΝΔ απαντά ο Α. Παπαμιμίκος
Τον Γιώργο Σούκουρη, συνεργάτη ενός υπουργού και ενός υφυπουργού της κυβέρνησης Σαμαρά έδειξε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος ως το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, που προσέγγισε τη βουλευτή Σταυρούλα Ξουλίδου και της έταξε 3 εκατομμύρια ευρώ για να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η βουλευτής υποστήριξε ότι πριν από 2-3 μήνες την προσέγγισε μέσω facebook και στην συνέχεια τηλεφωνικά κομματικό στέλεχος της ΝΔ το οποίο της προσέφερε 3 εκατ. ευρώ προκειμένου να ψηφίσει υπέρ του προτεινόμενου από την κυβέρνηση προσώπου για Πρόεδρος της Δημοκρατίας.


Τις καταγγελίες δε της βουλευτού επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος ενώ η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη ζήτησε την άμεση διερεύνηση των καταγγελιών.


Πάντως, αρκετοί εκτιμούν ότι ο κ. Καμμένος με την επιμονή του σε καταγγελίες περί απόπειρας χρηματισμού βουλευτών επιχειρεί να περιφρουρήσει το κόμμα του από ενδεχόμενες νέες αποχωρήσεις.

 

Τι απαντά η ΝΔ

Ως «άξιο συνεχιστή» της επιχείρησης κατασυκοφάντησης και λάσπης που ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες από τον ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ο Ανδρέας Παπαμιμίκος με αφορμή τις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου.


Ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας με ανάρτησή του στο Facebook τονίζει μάλιστα ότι «το πρόσωπο που αναφέρουν σαν δήθεν μεσολαβητή για τον επηρεασμό βουλευτή των ΑΝΕΛ δεν είναι καν μέλος της Νέας Δημοκρατίας».

 

«Καλούμε τη Δικαιοσύνη να φτάσει άμεσα την έρευνα μέχρι τέλους, έτσι ώστε να αποκαλυφθεί η αθλιότητα των αδίστακτων σκευωρών. Επιφυλασσόμαστε να ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα για την προστασία του πολιτικού μας οργανισμού και τη δημοκρατική λειτουργία του πολιτικού συστήματος» καταλήγει η δήλωση του κ. Παπαμιμίκου.

Τελευταία τροποποίηση στις 22:50 - 26 Νοε 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.