ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δεν μπορώ να παραμείνω με ανθρώπους που λένε αισχρότατα ψέματα, δηλώνει ο Π. Μελάς

14:41 - 01 Δεκ 2014 | Πολιτική
Δεν μπορώ να παραμείνω με ανθρώπους που λένε αισχρότατα ψέματα, δηλώνει ο Π. Μελάς
«Δεν μπορώ να παραμείνω με ανθρώπους που λένε αισχρότατα ψέματα και κακοήθειες», δήλωσε ο Παναγιώτης Μελάς, βουλευτής Α' Πειραιά, ο οποίος νωρίτερα ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

«Αυτό που είπαν ότι ελέχθη για μένα, ότι χρηματοδοτήθηκα, γιατί δεν μου το είπαν, αν το ήξεραν, τέσσερις-πέντε μέρες πριν;
Αυτό είναι απαράδεκτο, αισχρό, κακόηθες και βρώμικο», σχολίασε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, αναφερόμενος στην εμπλοκή του ονόματός του στις καταγγελίες περί απόπειρας δωροδοκίας βουλευτών εν όψει της προεδρικής εκλογής.

«Με προβληματίζει γιατί δεν μου το είπαν. Υπάρχει σκοπιμότητα; Ας το ελέγξει η Δικαιοσύνη, γιατί κατέφυγα αμέσως στη
Δικαιοσύνη και να το ελέγξει η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Είναι αισχρή συκοφαντία εναντίον μου, αισχρά ψέματα, κακοήθειες», πρόσθεσε.

Ο κ. Μελάς ξεκαθάρισε επίσης ότι θα μείνει ανεξάρτητος βουλευτής «μέχρι τέλους» και πως δεν θα επιστρέψει στη Ν.Δ. «Μη δημιουργείται η εντύπωση ότι το έκανα για να γυρίσω πίσω στη Ν.Δ. Αυτό είναι λάθος. (…) Δεν συζητάω (επιστροφή στη Ν.Δ.) ούτε έχω κάνει καμία συζήτηση ούτε πρόκειται να κάνω», ανέφερε.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο κ. Μελάς είχε διαφοροποιηθεί από την κεντρική επιλογή του προέδρου των ΑΝΕΛ να καταψηφιστεί ο κυβερνητικός υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, προκειμένου να προκληθούν εκλογές, δηλώνοντας ότι κατά την άποψή του πρέπει να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Όσον αφορά σε αυτό, ο κ. Μελάς δήλωσε σήμερα ότι αν του υποσχεθεί κάποιος ότι με μια άλλη κυβέρνηση η κατάσταση για το λαό θα είναι καλύτερη, δεν θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Αν, όμως, είναι χειρότερη, θα ψηφίσω. Γι’ αυτό είπα ότι θα μελετήσω τα πράγματα και θα αποφασίσω», συμπλήρωσε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.