ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καμμένος: Ψηφίστε ΑΝΕΛ για να μην έχει αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ

00:30 - 03 Δεκ 2014 | Πολιτική
Καμμένος: Ψηφίστε ΑΝΕΛ για να μην έχει αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ
Κάλεσμα προς τους πολίτες να ψηφίσουν τους ΑΝΕΛ προκειμένου να μην βγει αυτοδύναμος ο ΣΥΡΙΖΑ, απεύθυνε με δηλώσεις του από το πειίστύλιο της Βουλής, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

«Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να έχει αυτοδυναμία. Ο μόνος τρόπος για να μην έχει αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές είναι να είναι ενισχυμένοι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Εμείς λέμε θα επιδιώξουμε να μην έχει αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ και να είμαστε ισχυροί την επομένη μέρα στη Βουλή» είπε σε σύντομη συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους στη Βουλή, κληθείς να σχολιάσει τη χθεσινή συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.


Παράλληλα, ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι ανάμεσα στα δύο κόμματα υπάρχει άβυσσος σε ό,τι αφορά τα εθνικά θέματα και την ορθοδοξία αλλά και διαφορετικές προτάσεις για την οικονομία.


Ταυτόχρονα απέστειλε  «ξεκάθαρο μήνυμα» στον Πρωθυπουργό, να μην περάσει τα νέα μέτρα που ζητεί η τρόικα στον προϋπολογισμό ο οποίος θα τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή το βράδυ της Κυριακής.


Ο κ. Καμμένος αφού κατηγορεί την κυβέρνηση ότι κυβερνά τη χώρα μέσω e-mail περιμένοντας εντολές από τον ύπατο αρμοστή τονίζει τα εξής: «Στέλνω ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον πρωθυπουργό: Να μην διανοηθεί να καταλύσει την κοινοβουλευτική δημοκρατία άλλη μία φορά, στέλνοντας πράξεις νομοθετικού περιεχομένου με νέα μέτρα που θα ανατρέπουν τον προϋπολογισμό για τον οποίο θα συζητήσουμε από την Τετάρτη μέχρι την Κυριακή το βράδυ».


Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εμφανίστηκε κατηγορηματικός σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο διαφοροποίησης βουλευτών του από την επίσημη γραμμή του κόμματος για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, παραπέμποντας στις ομόφωνες αποφάσεις, τόσο της κοινοβουλευτικής ομάδας, όσο και του συνεδρίου.

 
«Εμείς, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε καμία "κολοτούμπα"» σημείωσε και τόνισε ότι «Ο κ. Μελάς ήταν ο τελευταίος δεν υπάρχουν άλλοι»

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση της βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίας Κόλια Τσαρουχά, στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, η οποία υποστήριξε ότι κανένας δεν μπορεί να πείσει κανέναν τι θα ψηφίσει και όλοι οι βουλευτές είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Καμμένος απάντησε χαρακτηριστικά:


«Νομίζω ότι η κ. Τσαρουχά το ξεκαθάρισε πλήρως. Πήγατε να βγάλετε είδηση, αλλά δεν τη βγάλατε τελικά. Μην ψάχνετε να βρείτε, δεν υπάρχουν άλλοι στους Ανεξάρτητους Έλληνες».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.