ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στον εισαγγελέα ο Σούκουρης για την δωροδοκία της Ξουλίδου

00:25 - 05 Δεκ 2014 | Πολιτική
Στον εισαγγελέα ο Σούκουρης για την δωροδοκία της Ξουλίδου
Να δώσει εξηγήσεις για το κακούργημα της δωροδοκίας βουλευτή καλείται την ερχόμενη Δευτέρα από τον εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο ο Γιώργος Σούκουρης, που υποδείχτηκε από την βουλευτή των ΑΝΕΛ, Σταυρούλα Ξουλίδου ως το πρόσωπο που της πρότεινε χρήματα με απώτερο στόχο την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχικές ενδείξεις για την εμπλοκή  Σούκουρη ενισχύθηκαν μετά την κατάθεση την Πέμπτη του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου ο οποίος μεταξύ άλλων φέρεται να προσκόμισε και βίντεο. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές  από το εν λόγω υλικό προκύπτει μια «βαθύτερη σχέση» του Γ.Σούκουρη με τη ΝΔ από αυτή που ισχυρίζονται εμπλεκόμενοι στην υπόθεση τις τελευταίες ημέρες. 


Υπενθυμίζεται ότι βάση των καταγγελιών της  κ. Ξουλίδου, ο Γιώργος Σούκουρης της πρότεινε 2 με  3 εκατομμύρια ευρώ για να αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛ και να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μάλιστα, η βουλευτής ισχυρίζεται ότι εκτός από τηλεφωνικές συνομιλίες υπήρξε και ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω facebook τα οποία και έχει προσκομίσει στον εισαγγελέα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.