ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εξήλθε του Μεγάρου Μαξίμου ο Σταύρος Δήμας...

12:37 - 09 Δεκ 2014 | Πολιτική
Εξήλθε του Μεγάρου Μαξίμου ο Σταύρος Δήμας...
Από το Μέγαρο Μαξίμου εξήλθε πριν από λίγο ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Εμπορίου, Γεωργίας, Βιομηχανίας, Ενέργειας, νυν αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Επίτροπος Περιβάλλοντος της Ελλάδας στην Κομισιόν, Σταύρος Δήμας, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά. Μάλιστα, να σημειωθεί ότι στις 15:00 ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος θα έχουν σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το όνομα του κ. Δήμα ήταν ένα από τα επικρατέστερα για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ η απόφαση του κ. Σαμαρά να καλέσει τον πρώην υπουργό σε συνάντηση στο πρωθυπουργικό γραφείο ισχυροποιεί το σενάριο να είναι αυτός ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας στον οποίο έχει καταλήξει η κυβέρνηση.

 

Ο ίδιος ο κ. Δήμας, σε ερώτηση δημοσιογράφων, αρκέστηκε να απαντήσει ότι «τις επίσημες ανακοινώσεις θα κάνει ο πρωθυπουργός».

 

Να σημειωθεί ότι ο διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Α. Τσίπρα, Νίκος Παππάς, σχολιάζοντας πριν από λίγο την πιθανότητα να είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Σταύρος Δήμας, τόνισε ότι ως υπουργός ο κ. Δήμας τηρούσε πολιτική ανοιχτών θυρών σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους του, ωστόσο σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα στηρίξει την επίλογή της κυβέρνησης.

 

Να σημειωθεί ότι ο Σταύρος Δήμας έχει εκλεγεί από το 1977 βουλευτής.

 

Γιώργος Αλεξάκης

Τελευταία τροποποίηση στις 13:01 - 09 Δεκ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.