ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε ετοιμότητα για εκλογές έθεσε τον ΣΥΡΙΖΑ ο Α. Τσίπρας

21:58 - 10 Δεκ 2014 | Πολιτική
Σε ετοιμότητα για εκλογές έθεσε τον ΣΥΡΙΖΑ ο Α. Τσίπρας
Σε εκλογικό συναγερμό έθεσε ο Α. Τσίπρας τον ΣΥΡΙΖΑ προβλέποντας ότι οι ημέρες μέχρι την 29η Δεκεμβρίου οπότε και πραγματοποιείται η τρίτη ψηφοφορία της προεδρικής εκλογής, θα είναι κρίσιμες και δύσκολες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην πολιτική Γραμματεία του κόμματος, χαρακτήρισε την επίσπευση  της διαδικασίας εκλογής ως μια θετική εξέλιξη, που έγινε κάτω από την πίεση της λαϊκής δυσαρέσκειας και των αδιεξόδων της κυβερνητικής πολιτικής, ενώ  εκτίμησε  ότι θα ασκηθούν πιέσεις στους βουλευτές για να υπερψηφίσουν τον Στ. Δήμα.


«Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα κίνημα αντίστασης του λαού στην επιχείρηση εκβιασμού και τρομοκράτησης.  Το επόμενο διάστημα χρειάζεται σοβαρότητα εγρήγορση και αποφασιστικότητα», τόνισε και έστρεψε το βλέμμα των μελών της ΠΓ στην επόμενη ημέρα των εκλογών, ζητώντας την προετοιμασία νομοσχεδίων που "θα αφορούν την ανάσχεση ανθρωπιστικής κρίσης, την επανεκκίνηση της οικονομίας, τη διαφθορά το λαθρεμπόριο. τη φοροδιαφυγή αλλά και το χώρο των ΜΜΕ.


Ο ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο αυτό ξεκινά  περιφερειακές συνδιασκέψεις, μέσα από τις οποίες θα αναδείξει το πραγματικό δίλημμα που είναι «η συνέχιση της μνημονιακής διακυβέρνησης με πρωθυπουργό το Σαμαρά ή εφαρμογή του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.