ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κανένα σπίτι φτωχού δεν θα βγει σε πλειστηριασμό, διαβεβαίωσε ο Γιακουμάτος

17:26 - 18 Δεκ 2014 | Πολιτική
Κανένα σπίτι φτωχού δεν θα βγει σε πλειστηριασμό, διαβεβαίωσε ο Γιακουμάτος
«Κανένα σπίτι φτωχού δεν κινδυνεύει. Κανένας Έλληνας αδύναμος δεν κινδυνεύει να βγει σε πλειστηριασμό η πρώτη του κατοικία. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Έχουμε τρεις ασφαλιστικές δικλείδες. Τον νόμο Κατσέλη, τον νόμο του υπουργείου Δικαιοσύνης για τον κώδικα δεοντολογίας των τραπεζών και τον νόμο για τα κόκκινα δάνεια», δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο οποίος εμφανίστηκε κατηγορηματικός ότι είναι νομικά πλήρως διασφαλισμένη η πρώτη κατοικία από πλειστηριασμούς.

«Εγώ δεν δίνω το δικαίωμα σε κανένα να δείχνει πιο ευαίσθητος από μένα. Σας καλύπτουν οι νόμοι που έχουμε ψηφίσει. Εδώ είμαστε όμως αν υπάρξει πρόβλημα να φέρουμε νέα ρύθμιση», πρόσθεσε.

«Ας είναι ήσυχοι οι συνάδελφοι που έθεσαν θέμα πλειστηριασμών», τόνισε ο κ. Γιακουμάτος, απαντώντας στην αξιωματική αντιπολίτευση. «Αυτό που διαβεβαιώνει το υπουργείο Ανάπτυξης είναι ότι για το πρώτο εξάμηνο δεν υπάρχει ούτε ένας πλειστηριασμός», κατέληξε ο κ. Γιακουμάτος.

 

Διαβάστε σχετικά: Από το 2015 η πρώτη κατοικία δεν διασφαλίζεται - «Αβάσιμοι» οι ισχυρισμοί του υπ. Ανάπτυξης υξης    και   Δεν θα παραταθεί η απαγόρευση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας

Τελευταία τροποποίηση στις 17:48 - 18 Δεκ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.