ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απόπειρα χρηματισμού του για την προεδρική εκλογή καταγγέλλει ο Π. Χαϊκάλης

11:17 - 19 Δεκ 2014 | Πολιτική
Απόπειρα χρηματισμού του για την προεδρική εκλογή καταγγέλλει ο Π. Χαϊκάλης
Την προσπάθεια χρηματισμού του για να ψηφίσει υπέρ της προεδρικής εκλογής κατήγγειλε σήμερα το πρωί ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης, έπειτα από σχετικές δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου.

Πιο αναλυτικά, τη βόμβα αρχικά έβαλε ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι είναι μάρτυρας απόπειρας χρηματισμού και δωροδοκίας βουλευτών, προσθέτοντας στη συνέχεια ότι τέτοια πρόταση έγινε στον κ. Χαϊκάλη.

 

Στη συνέχεια, ο ίδιος ο βουλευτής των ΑΝΕΛ το επιβεβαίωσε τηλεφωνικά, εξηγώντας ότι η πρόταση που του έγινε ανερχόταν συνολικά σε 2 με 3 εκατομμύρια ευρώ. Προέβλεπε αρχικά να του δοθούν 700.000 ευρώ μετρητά, στη συνέχεια να αποπληρωθεί δάνειο που οφείλει σε τράπεζα και τέλος να υπογράψει συμβόλαια με εταιρείες παραγωγής.

 

Συμπλήρωσε πως έχει παραδώσει στις εισαγγελικές Αρχές οπτικό και ακουστικό υλικό από δυο συναντήσεις με το πρόσωπο που πήγε να τον δωροδοκήσει και προσέθεσε ότι ο ίδιος έχει δώσει «κατάθεση στον εισαγγελέα εφετών, κ. Παναγιωτόπουλο και στον Ντογιάκο, τον προϊστάμενο εισαγγελίας εφετών Αθηνών».

 

Ο ίδιος δεν αποκάλυψε το πρόσωπο που προσπάθησε να τον δωροδοκήσει, ούτε τον πολιτικό του χώρο. Νωρίτερα, όμως ο κ. Λαζόπουλος είχε αναφέρει πως δράστης της απόπειρας ήταν ένας επιχειρηματίας, τον οποίο δεν κατονόμασε.

 

«Εχω και έναν άλλο βουλευτή που μέσα από την κουβέντα κατάλαβα ότι όχι απλώς έγινε απόπειρα χρηματισμού του, αλλά τα πήρε κιόλας», είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Λαζόπουλος, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται για την Ξουλίδου.

 

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσουν στις 13:00 το μεσημέρι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:26 - 19 Δεκ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.