ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κων. Μητσοτάκης: Οι εκλογές κινδυνεύουν να γίνουν σε μια περίοδο ζούγκλας για την Ελλάδα

16:37 - 19 Δεκ 2014 | Πολιτική
Κων. Μητσοτάκης: Οι εκλογές κινδυνεύουν να γίνουν σε μια περίοδο ζούγκλας για την Ελλάδα
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, πρώην πρωθυπουργός κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, στο Προεδρικό Μέγαρο, απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

"Θα σας πω απλώς, ότι κατά καιρούς συναντώ τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και μιλούμε για τα προβλήματα του τόπου. Σήμερα σε μια δύσκολη φάση που περνά η χώρα, τον επισκέφτηκα για να του διατυπώσω τις απόψεις μου και ιδίως τις μεγάλες ανησυχίες που έχω για την πορεία της χώρας, εφόσον βαδίσουμε προς πρόωρες εκλογές" δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Στην ερώτηση για τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών, ανέφερε: "Είναι και αυτό μια παθογένεια της εποχής μας. Είναι ένας λόγος για τον οποίο ανησυχώ πρόσθετα. Οι εκλογές κινδυνεύουν να γίνουν σε μια περίοδο ζούγκλας για την Ελλάδα".

Η συνάντηση είχε ανεπίσημο και ιδιωτικό χαρακτήρα γι' αυτό και δεν ήταν παρόντες οι δημοσιογράφοι και οι τηλεοπτικές κάμερες κατά την είσοδο του κ. Μητσοτάκη στο γραφείο του Κάρολου Παπούλια.

Τελευταία τροποποίηση στις 17:17 - 19 Δεκ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.