ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πιο χαμηλά στην ανυποληψία με νέες… «αποκαλύψεις» Χαϊκάλη

20:00 - 22 Δεκ 2014 | Πολιτική
Πιο χαμηλά στην ανυποληψία με νέες… «αποκαλύψεις» Χαϊκάλη
Νέες δυσώδεις αμφιβολίες, επιχείρησε να απλώσει στην ούτως ή άλλως εξασθενημένη πολιτική ζωή του τόπου το απόγευμα της Δευτέρας ο βουλευτής των Αν.Ελλ Π. Χαϊκάλης.

Αμέσως μετά την ακρόασή του από τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Δεοντολογίας, μιλώντας σε δημοσιογράφους και χωρίς να επικαλεστεί συγκεκριμένα στοιχεία, ενέπλεξε το όνομα πολιτικού αρχηγού για τον οποίον ισχυρίστηκε ότι «τα παίρνει» από συγκεκριμένο τραπεζίτη τον οποίον επίσης ελαφρά τη καρδία κατονόμασε.


Ειδικά για τον τελευταίο μάλιστα, επικαλούμενος τον Γ. Αποστολόπουλο, με τον οποίον αλληλοκατηγορούνται τώρα ενώπιον του ανακριτή, υποστήριξε πως του είχε αποκαλύψει πως τις πρώτες 700 χιλ. ευρώ που αφορούσαν στην πολιτική εξαγορά του, θα του τα παρέδιδε κατά πάσα πιθανότητα ο φρουρός του τραπεζίτη.


Νωρίτερα στην Επιτροπή, ο κ. Χαϊκάλης στον οποίον απευθύνθηκαν αυστηρές συστάσεις να σταματήσει την «περαντζάδα» από τα ΜΜΕ ενόψει των αποφάσεων της Δικαιοσύνης, κάνοντας στροφή 180 μοιρών, αρνήθηκε ότι είχε δώσει 5.000 ευρώ στον Γ. Αποστολόπουλο, προκειμένου «να τα παίζει» για λογαριασμό του σε χρηματιστήριο στο εξωτερικό.


Σύμφωνα με τη νέα εκδοχή- η οποία κατά βουλευτές οφείλεται στο γεγονός ότι συνειδητοποίησε πως η στάση του επισύρει βαρειές έννομες συνέπειες (φυλάκιση 2 χρόνων και χρηματικό πρόστιμο από 10.000 έως 500 χιλ. ευρώ), ο κ. Χαϊκάλης είχε δανείσει αυτό το ποσόν στον κ. Αποστολόπουλος και εκείνος του το επέστρεφε τμηματικά.


Γ.Χ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.