ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκλογές βλέπει ο Ν.Τσούκαλης

18:31 - 23 Δεκ 2014 | Πολιτική
Εκλογές βλέπει ο Ν.Τσούκαλης
«Αναμενόμενο» χαρακτήρισε το αποτέλεσμα της δεύτερης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκος Τσούκαλης εκτιμώντας ότι πλέον «είναι πολύ δύσκολη η συγκέντρωση της απαιτούμενης πλειοψηφίας και ότι η χώρα οδηγείται σε εκλογές».

Παράλληλα επανέλαβε ότι «η έκκληση των οκτώ» παραμένει στο τραπέζι της διαβούλευσης εκφράζοντας την πικρία του γιατί «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανταποκρίθηκε, έστω και λέγοντας όχι».


Ερωτηθείς για την κρίσιμη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και των ηγετικών οργάνων του κόμματος το βράδυ της Δευτέρας ο κ. Τσούκαλης είπε ότι «φαίνεται ότι η επαφή με τον ΣΥΡΙΖΑ έχει λάβει το πλαίσιο το οποίο συζητάει, φαίνεται ότι υπάρχει θετική ανταπόκριση. Βεβαίως, απέχουμε πάρα πολύ από την τελική απόφαση, δεδομένου ότι δεν γνωρίζουμε πρόγραμμα, όρους και συνθήκες της συνεργασίας και κυρίως τι σημαίνει οργανωτική και πολιτική αυτονομία του κόμματος, η οποία ναι μεν παραμένει, αλλά εκφράζεται με συγκεκριμένους τρόπους». 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.