ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προς διάλυση η Βουλή- "Έφτασε η μεγάλη στιγμή", δήλωσε ο Κ. Παπούλιας

13:43 - 30 Δεκ 2014 | Πολιτική
Προς διάλυση η Βουλή- "Έφτασε η μεγάλη στιγμή", δήλωσε ο Κ. Παπούλιας
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Παπούλιας υποδεχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο τον Πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά είπε χαρακτηριστικά πως "Εφτασε η μεγάλη στιγμή".

Ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών στις 25 Ιανουαρίου, λόγω της αδυναμίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ στον κ. Παπούλια απάντησε ότι "η Βουλή διαλύεται πρόωρα" και ότι ο λαός δεν ήθελε τις εκλογές για να προσθέσει: "Γίνονται από κομματική ιδιοτέλεια. Οταν πρόκειται για την ασφάλεια του έθνους τότε αντιλαμβάνεται ότι απαιτείται ένας αγώνας με αλήθεια και ευθύνη".


Ο κ. Σαμαράς, λίγο προτού φύγουν οι τηλεοπτικές κάμερες από το γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας είπε ακόμα: "Σε αυτόν τον αγώνα δεν είναι τα κόμματα που θα πρέπει να είναι μπροστά, αλλά η πατρίδα, όταν μάλιστα εξαρτάται η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη. Θα δώσουμε τον αγώνα με αίσθημα υπέρτατης ευθύνης απέναντι στο μέλλον των παιδιών μας".

Την Τετάρτη θα θυροκολληθεί στη Βουλή το Προεδρικό Διάταγμα με την οποία θα διαλυθεί η Βουλή και θα προκηρυχθούν  εκλογές. 

Τελευταία τροποποίηση στις 16:56 - 30 Δεκ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.