ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο ΣΥΡΙΖΑ δεν είμαστε κομμουνιστές, υποστήριξε ο Γ. Μηλιός στο CNBC

17:27 - 30 Δεκ 2014 | Πολιτική
Στο ΣΥΡΙΖΑ δεν είμαστε κομμουνιστές, υποστήριξε ο Γ. Μηλιός στο CNBC
«Προπαγάνδα» είναι οι κατηγορίες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «χειρότερος από τον κομμουνισμό», υποστήριξε ο τομεάρχης οικονομίας του κόμματος, Γιάννης Μηλιός, μιλώντας στο CNBC.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Μηλιός, στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να σταθεροποιήσει την ελληνική κοινωνία και να δώσει ώθηση στην οικονομία της χώρας.

«Θα πρέπει πρώτα να καταπολεμήσουμε την ανθρωπιστική κρίση, για τους ανθρώπους που δεν έχουν τα αναγκαία: σπίτι, φαγητό ή χρήματα για μετακίνηση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μηλιός στο πρακτορείο.

 

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι «είμαστε βέβαιοι πως αν το πράξουμε αυτό, τότε η οικονομία θα αρχίσει να σταθεροποιείται και η τρέχουσα κρίση θα αποτελεί παρελθόν».

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ΣΥΡΙΖΑ που τάσσεται κατά της λιτότητας εμφανίζεται αισιόδοξο πως θα κερδίσει στις εκλογές του Ιανουαρίου, ενώ οι τελευταίες δημοσκοπήσεις του δίνουν προβάδισμα 3 ποσοστιαίων μονάδων έναντι του κυβερνώντος κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, με την “ψαλίδα” να έχει μειωθεί.

 

Ωστόσο, παρότι ελκυστικό προς τους ψηφοφόρους, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται να κερδίζει την εμπιστοσύνη της επνδυτικής κοινότητας, σχολιάζει το πρακτορείο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.