ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Πόλεμος" για τα μάτια της Άντζελας

20:03 - 07 Ιαν 2015 | Πολιτική
"Πόλεμος" για τα μάτια της Άντζελας
Επικοινωνιακό πόλεμο μεταξύ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, προκαλούν οι φήμες ότι η Άντζελα Γκερέκου, θα αφήσει την Χαριλάου Τρικούπη για να μετακομίσει στην Λεωφόρο Συγγρού.

Όπως μετέδωσαν τοπικά μέσα στης Κέρκυρας, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, βρίσκεται κοντά στην μεταπήδησή της στη ΝΔ και όπως τονίζουν τελικά θα κατέβει στις εκλογές με τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια στο νησί και όχι με τα «πράσινα».


Η ίδια δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει την μετακίνησή της στη ΝΔ, ωστόσο όλα δείχνουν πως θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες, ή το πολύ δύο ημέρες.


Η κίνηση αυτή έχει προκαλέσει εκνευρισμό στην Χαριλάου Τρικούπη.


Από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ υπενθυμίζουν τη δημόσια γραπτή δήλωση, που εξέδωσε μόλις την περασμένη Δευτέρα η υφυπουργός Πολιτισμού, η οποία ξεκαθάρισε ότι θα είναι υποψήφια και πάλι με το ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα -η ανακοίνωση μάλιστα είχε εκδοθεί περίπου ως απάντηση στη φημολογία ότι η κυρία Γκερέκου θα πάει με το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου.


Η Χαριλάου Τρικούπη, δηλώνει άγνοια για τα όσα λέγονται και κυκλοφορούν περί επαφών της κυρίας Γκερέκου με τον κ. Σαμαρά και διαβεβαίωνουν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα περισσότερο από τη συγκεκριμένη ανακοίνωση.  


Παράλληλα , στην ανακοίνωση προστίθεται  με νόημα ότι, εάν συμβαίνει μία τέτοια αχαρακτήριστη ενέργεια, «είναι αδιανόητο να αναλάβει τέτοιο πολιτικό κόστος ο κ. Σαμαράς».


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος προτίθεται να αποστείλει επιστολή στον κ. Σαμαρά, προφανώς σε ύφος έντονης διαμαρτυρίας και αναγορεύοντας το συγκεκριμένο θέμα σε αιτία πολέμου του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.