ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ

23:16 - 09 Ιαν 2015 | Πολιτική
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ
Τα ονόματα των υποψηφίων που θα κατέλθουν με τον συνδυασμό ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατική Παράταξη, ανακοίνωσε την Παρασκευής η Χαριλάου Τρικούπη.

Ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος θα είναι υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης που είναι η εκλογική του περιφέρεια και στη Λάρισα.

Στην Α' Αθήνας κατεβαίνουν οι Σ. Ράπτη, Ν. Αλευράς και Θ. Χειμωνάς ενώ στη Β' Αθήνας η  Φ. Γεννηματά, Α. Λοβέρδος, Μ. Χρυσοχοΐδης, Π. Δήμας, Α. Βερούλη.


Στην Α' Πειραιά θα κατέλθει ο Δ. Καρύδης και στη Β' Πειραιά ο Π. Καψής, ο Δ. Λιντζέρης και ο Π. Καμάς. Από εκεί και πέρα, στην Α' Θεσσαλονίκης εντάσσεται ο κ. Σαουλίδης, ο κ. Παπαστεργίου, ο Ν. Ξυλούρης αλλά και ο Γ. Γούναρης.


Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, εκτός από τον κ. Φλωρίδη συζητείται το όνομα του κ. Πιερρακάκη που τελικά δεν θα είναι στο υπόλοιπο Αττικής καθώς εκεί υποψήφια του κόμματος θα είναι η κα Χριστοφιλοπούλου.

Δείτε τη λίστα με τα ονόματα

 

«Το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο εγγυητής και ο ρυθμιστής των εξελίξεων, θα παίξει τον καθοριστικό ρόλο στις 26 Ιανουαρίου», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, με ομιλία του στην Παλλήνη, επαναλαμβάνοντας τις θέσεις του για την αναγκαιότητα να υπάρξει μετά τις εκλογές εθνική συνεννόηση, συναίνεση και ενότητα.


Ο κ. Βενιζέλος «κατήγγειλε» τόσο την τακτική του εκφοβισμού όσο και των εύκολων ψεμάτων, όπως είπε, για να προσθέσει πως γι' αυτό έχει σημασία ο ρόλος του ΠΑΣΟΚ ως εγγυητή της σταθερότητας της εθνικής και όχι της κυβερνητικής.


Αφού είπε ότι η κυβέρνηση θα παραδώσει τη χώρα ακέραιη στις 25 Ιανουαρίου, συμπλήρωσε πως το τι θα γίνει την Κυριακή των εκλογών θα το κρίνει ο λαός, για να αναφέρει, σχολιάζοντας την προεκλογική εικόνα, ότι δεν βλέπει κάποιο ρεύμα, αλλά περίσκεψη, προσοχή, αμφιβολία.


«Εμείς κρατάμε ψηλά την ευθύνη, που σημαίνει τη χώρα την προοπτική της, την πρόταση μας για εθνική συνεννόηση γιατί η χώρα δεν κυβερνιέται με τεχνητές πλειοψηφίες ούτε με πολώσεις. Θέλει συναίνεση, συνεννόηση, συνεργασία, δεν θα υπάρξουν αυτοδυναμίες και δεν μπορούν να υπάρξουν δεύτερες εκλογές», σημείωσε. 

Τελευταία τροποποίηση στις 23:20 - 09 Ιαν 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.