ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσίπρας: "Το Grexit μας τελείωσε, τώρα μόνο Σαμαράς exit"

22:17 - 10 Ιαν 2015 | Πολιτική
Τσίπρας: "Το Grexit μας τελείωσε, τώρα μόνο Σαμαράς exit"
Κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά για μαύρη προπαγάνδα, τρομοκρατία και εκστρατεία φόβου, καλώντας τον εκ νέου σε debate.

 

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο προεκλογικής ομιλίας του στην Κόρινθο, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Πρωθυπουργού, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως "Σε τρία πράγματα επένδυσε το πρωθυπουργικό περιβάλλον το τελευταίο διάστημα… Στην φυγή καταθέσεων. Στο Grexit. Στο επονείδιστο και δυσβάστακτο χρέος. Και τα τρία τα έφαγε το μαύρο σκοτάδι". Και τα τρία, πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας, τα τελειώνουν κάθε μέρα αυτοί που περίμενε ο κ. Σαμαράς ότι θα τον στηρίξουν. Οι θεσμικοί παράγοντες της Ευρώπης, οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, ο ξένος Τύπος.

"Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ήρθε η ώρα πολίτες της Κορινθίας να το πούμε ξεκάθαρα: Το Grexit, μας τελείωσε, δεν υπάρχει. Το μόνο exit που απέμεινε είναι το Σαμαράς exit. Δεν υπάρχει έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, υπάρχει έξοδος του Σαμαρά από την εξουσία. Κι αυτό θα γίνει, όπως σας βλέπω και με βλέπετε. Σε λίγες μέρες. Στις 25 αυτού του ιστορικού αυτού Γενάρη", επεσήμανε ο Αλέξης Τσίπρας. "Η Ελλάδα είναι έτοιμη να κάνει ένα βήμα στο αύριο και μαζί της η Ευρώπη αλλάζει" είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στα μέτρα του πρωθυπουργού για τους αγρότες κατά την παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος της ΝΔ, ανέφερε ότι "ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνησή του φορολόγησαν όχι μόνο τα χωράφια, αλλά και βοσκοτόπους. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται για την επαναφορά του αφορολόγητου ορίου στα 12.000 ευρώ, εγγυάται την σύνταξη του αγρότη", πρόσθεσε.
"Όσα είπε σήμερα ο κ. Σαμαράς, έχουν όση σημασία είχε και το αστείο των 18 σημείων της επαναδιαπραγμάτευσης... Δε μπορούν να ξανασερβίρουν το ψέμα της επαναδιαπραγμάτευσης σε αυτά που έχουν υπογράψει. Ας μην μιλάνε για φοροελαφρύνσεις, ανάπτυξη, success story. Το 2015 δεν είναι 2012" σημείωσε ο κ. Τσίπρας.

Για τον πρωθυπουργό ανέφερε επίσης ότι "έκανε στοιχείο της προπαγάνδας του ακόμα και το δράμα με τους τόσους νεκρούς στη Γαλλία".

 

 

 

 

 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.