ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πολιτική σύγκρουση για τις δηλώσεις Ντινόπουλου για χρηματισμό Κουβέλη (vid)

17:15 - 12 Ιαν 2015 | Πολιτική
Πολιτική σύγκρουση για τις δηλώσεις Ντινόπουλου για χρηματισμό Κουβέλη (vid)
Έντονες ήταν οι αντιδράσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΔΗΜΑΡ για την αναφορά Ντινόπουλου για τον Φ. Κουβέλη σύμφωνα με την οποία έκανε λόγο για χρηματισμό του προέδρου της ΔΗΜΑΡ.

Ο τέως υπουργός Εσωτερικών και βουλευτής της ΝΔ, Αργύρης Ντινόπουλος, μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση σε σπίτι και  με αφορμή την πρόσφατη στάση που τήρησε ο κ. Κουβέλης  στο ζήτημα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, αφού κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι "ήθελε εκλογές γεναριάτικα", άκουσε κάποιον από τους παρευρισκόμενους να ρωτά και «ο Κουβέλης», και απάντησε, δίχως να πει αν έχει κανένα σχετικό στοιχείο ή κάποια απόδειξη: «Αυτόν άστον, πληρώθηκε καλά».


Οργισμένη ήταν η αντίδραση της ΔΗΜΡ, που αποκάλεσε υβριστή τον κ. Ντινόπουλο, και ζήτησε από τον Πρωθυπουργό και από τη Ν.Δ. να τον αποδοκιμάσουν δημοσίως «για τα όσα χυδαία και εμετικά είπε».

Έντονη ήταν και η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος ανέβασε στο Youtube μέσω Της Αυγής και το σχετικό βίντεο, που είχε μεν αναρτηθεί από άλλο χρήστη αλλά γρήγορα εξαφανίστηκε…

«Τα όσα απαράδεκτα αναφέρει σε προεκλογική του συγκέντρωση ο πρώην υπουργός Εσωτερικών κ. Ντινόπουλος, όπου μεταξύ άλλων μιλά ακόμα και για χρηματισμό του κ. Κουβέλη, δείχνουν το πολιτικό επίπεδο των στελεχών της ΝΔ και το σημείο στο οποίο έχουν φτάσει οι εκλεκτοί του κ. Σαμαρά λίγες μέρες πριν ο ελληνικός λαός τους δείξει την οριστική πόρτα εξόδου», τόνισε σε ανακοίνωση της η Κουμουνδούρου.

Ο κ. Ντινόπουλος, με νεώτερη δήλωσή του προσπάθησε να ανασκευάσει τις δηλώσεις του, ενώ αναφέρθηκε και στο βίντεο: «Αντιλαμβάνομαι την αγωνιώδη προσπάθεια της ΔΗΜΑΡ να βγει από την αφάνεια. Επιστράτευσαν ακόμη και βίντεο από κάμερα-ρουφιάνα!  Σε σπίτι φίλων και ψηφοφόρων μου όπου βρέθηκα το Σάββατο βράδυ στο Καματερό κάποιος αναφέρθηκε στο άδειασμα του Φώτη Κουβέλη από τον Αλέξη Τσίπρα. Και απάντησα ότι ο Φώτης Κουβέλης πήρε την πληρωμή του («Πληρώθηκε καλά!») από τον ΣΥΡΙΖΑ που, αφού τον έβαλαν (μαζί με τον Καμένο) να σύρει την χώρα σε πρόωρες εκλογές, μετά τον πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων. Δείγμα της αχαριστίας και του τυχοδιωκτισμού της Αριστεράς που -στην συγκεκριμένη περίπτωση- συνδυάστηκε και με την ρουφιανιά!», τόνισε.

Πολυμέσα

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.